16 iulie 2024, 0:53

Cum să înveți din greșelile tale. Cea mai mare conferință despre eșec: „I Love Failure 2023 – Education”

Au mai rămas doar câteva zile până la „I Love Failure 2023 – Education”, cea mai mare conferință despre eșec din lume, ce va avea loc pe 23 și 24 octombrie la Opera Națională din București.

Evenimentul pune accent pe ideea că educația nu se rezumă doar la școală în sine, ci la faptul că fiecare experiență din viața noastră reprezintă, de fapt, o nouă lecție învățată.

Asumare & ambiție

Evenimentul I Love Failure 2023 – Education este deschis tuturor celor interesați de dezvoltare personală, asumare și ambiție.

În fața publicului vor fi aduse o serie de povești impresionante ale unor nume importante din media autohtonă precum Mihai Morar, Mirela Retegan, Cristian Onețiu, Andreea Raicu și mulții alții. Prin prisma experiențelor trăite, vor împărtăși publicului larg cum au depășit obstacolele întâmpinate pe drumul spre succes și cum și-au păstrat motivația pentru a ajunge în vârf, oferind astfel doza de inspirație și motivație pentru cei care vin să învețe din greșelile altora.

Povești autentice

Totul a început de la dorința de a schimba percepția oamenilor față de eșec și de a le arată drumul de la agonie la extaz. „Pe 23 și 24 octombrie ne așteaptă 2 zile cu povești autentice și pline de emoție. Am încercat să creăm ceva unic și am adus împreună un mix de participanți care vin din lumi diferite, dar care suntem convinși că au mai multe în comun decât cred. Veți avea parte de o atmosferă relaxantă, care încurajează toți participanții, de la studenți la CEOs, să fie vulnerabili. Așteptăm în jur de 1000 de participanți: de la sportivi de performanță, actori, ONG-iști, antreprenori și până la directori executivi. Ce le-aș spune celor care încă nu și-au luat bilet? Să facă primul pas către eliminarea întrebării „ce ar fi fost dacă?” din vocabular prin înlăturarea întrebării „ce ar fi fost dacă aș fi mers la I Love Failure 2023 – Education?”, susține Cătălin Meșter, inițiatorul proiectului.

1000 de participanți, 300 de companii și 40 de speakeri de mare calibru vor fi prezenți în cadrul evenimentului și promit celor prezenți o întâlnire inedită și plină de vulnerabilitate ce îi va determina să privească eșecul dintr-o nouă perspectivă.

Bilete

Dacă vrei să faci parte din gașca celor care învață din greșelile altora și ai nevoie de un boost de motivație în calea ta spre succes, poți afla mai multe informații despre eveniment și achiziționa ultimele bilete accesând linkul: https://ilovefailure.world/

I Love Failure este o inițiativă începută în România în 2018, dedicată reducerii fricii de eșec în lume prin evenimente unice în care speakerii susțin scurte discursuri puternice despre propriile lor eșecuri și lecții învățate. Speakerii sunt de obicei persoane cu performanțe remarcabile


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol