16 iulie 2020, 16:46

Cum să-ți redecorezi casa într-un mod creativ

Designerii de interior sunt de părere că putem încorpora arta în casele noastre în moduri surprinzătoare și inovatoare. Locuința ta poate fi transformată rapid cu ajutorul unor piese de artă.

Andrew Martin este unul dintre artiștii care a îmbrățișat acest trend și își folosește licența pentru a reproduce picturile din colecția permanentă a Galeriei Naționale din SUA pentru a crea accesorii pentru casă, transformând chiar și cel mai simplu perete în operă de artă.

Cea mai recentă colecție a sa pune accentul pe transformarea dormitoarelor într-un refugiu artistic de design maximalist, potrivit independent.co.uk.

Poate cea mai nefolosită și fără precedent platformă pentru introducerea artei în locuință este scara. Un alt designer de interior, Shalini Misra, spune că „atunci când o scară este doar o utilitate care unește două niveluri, arta poate fi modalitatea de a îmbogăți un spațiu altfel neinteresan”, potrivit sursei menționate anterior.

Pe lângă crearea de articole de uz casnic destinate artei, arta poate fi, de asemenea, pur și simplu ceea ce faci din obiecte de zi cu zi. Andrew Martin este un susținător cheie al acestei școli de gândire, care vine în ajutorul creativilor de pretutindeni.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.