20 iunie 2022, 8:26

Cum se termină “La Casa de Papel”?

Ne întrebăm cu toții și avem vești bune în sensul ăsta. Tocmai s-au terminat filmările la ultimul sezon, al cincilea. Așa că…vom afla în curând.

„Ceea ce a început cu un jaf se termină cu o familie!”, a scris gigantul de streaming pe reţeaua de socializare. „Mulţumim tuturor fanilor că au luat parte la Rezistenţă! Suntem nerăbdători să vă arătăm cum se termină această poveste!„, scrie OprahDaily.

Creat în 2017 de Alex Pina, „La Casa de Papel/Money Heist” urmăreşte o echipă de infractori supradotaţi în timp ce iau ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor.

Scopul lor este de a imprima miliarde de euro şi de a le fura.

Fanii îi vor regăsi în distribuţie pe Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisabona), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio) sau Jaime Lorente (Denver). Miguel Ángel Silvestre, starul din „Sense8”, va face parte din distribuţie, dar va avea doar o apariție meteorică, într-un episod. De asemenea îl vom vedea pe Patrick Criado.

Sezonul 5 a fost filmat în Spania, Portugalia, Danemarca și va avea 10 episoade. Încă nu se știe data premierei, însă există zvonuri legate de toamna acestui an.

Serialul are o cotă IMDB de 8.3 și este unul dintre cele mai populare de pe Netflix, cu o audiență de peste 65 de milioane de telespectatori.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol