3 martie 2024, 11:51

Katy Perry, piesă dedicată pokemonului ei preferat – Pikachu (VIDEO)

Cântăreața Katy Perry a lansat „Electric”, o piesă pe care a înregistrat-o pentru a 25-a aniversare a Pokemon. Melodia este dedicată pokemonului ei preferat – Pikachu

Cântăreaţa a apărut în acest videoclip alături de Pikachu, personajul său de Pokemon preferat.

Sunt foarte ataşată de acest erou. Ştiu că sunt şi alte personaje în joc, dar Pikachu este foarte drăguţ„, a spus ea în ianuarie pentru revista People.

Îmi place să fac parte din poveşti bune şi vesele care au un mesaj pozitiv de transmis. De când am copil, înţeleg cât de important este să te joci. Acest proiect este o extensie a ceea ce sunt„, a adăugat ea.

Înţeleg povestea lui Pikachu”, a explicat ea. “Dacă ne încredem în aparenţe, aţi putea gândi că sunt doar drăguţă şi că eu cânt doar cântece drăguţe, dar dacă mergi în profunzime vei vedea că „Chained to the Rhythm” nu este doar un cântec distractiv!„.

Piesa va fi inclusă pe „Pokemon 25: The Album”, un disc ce va reuni mai mulţi artişti internaţionali (J Balvin, Post Malone) pentru a celebra în această toamnă aniversarea renumitului joc video.

Listen to “Electric” here: http://katy.to/electricID Katy Perry Complete Collection on Spotify: http://katy.to/SpotifyCompleteYD​

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol