1 iunie 2023, 8:44

Cum va fi vremea de Paște

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Paște. După vreme de primăvară săptămâna viitoare, cu maxime ce vor atinge 23 grade Celsius, meteorologii anunță din nou o răcorire.

„Veștile nu sunt chiar atât de bune pentru cei care iubesc temperaturile în jurul a 20 de grade. Nu sunt vești foarte bune de durată, în sensul că deja weekendul viitor este așteptată o răcorire a vremii, probabil că sfârșitul săptămânii și apoi primele zile ale săptămânii viitoare vor aduce și precipitații, condiții în care nu vor fi maxime mai mari de 14-15 grade. În următoarele 4 săptămâni, până dincolo de jumătatea lunii aprilie, semnalul este al unei evoluții apropiate de normă”, a adăugat  Florinela Georgescu, director executiv ANM, la Digi24

În săptămâna 10- 17 aprilie, când este Paștele ortodox, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de sud-est a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol