17 iulie 2024, 23:35

Cursă suplimentară pe Dunăre, între Tulcea şi Sulina

Societatea care asigură transportul regulat de călători în Delta Dunării va suplimenta, începând de vineri, 21 iunie, cursele pe fluviu între oraşele Tulcea şi Sulina, în contextul începerii vacanţei elevilor.

Astfel, dacă în momentul de faţă, zilnic, pe relaţia dintre cele două oraşe circulă doar o singură navă, care pleacă la ora 13.30 din Tulcea spre Sulina şi se întoarce în dimineaţa zilei următoare, începând de vineri, va mai circula o navă cu plecare din municipiul reşedinţă de judeţ la ora 10.00.

Potrivit Radio România Constanța, noua cursă Tulcea – Sulina şi retur va pleca din Tulcea la ora 10.00, va ajunge la Sulina în jurul orei 12.00 şi îi va putea prelua, la ora 13,30, pe turiştii care părăsesc unităţile de cazare şi vor să ajungă în jurul orei 16.30 la Tulcea.

„Operăm în deplină siguranţă pe toate cele trei rute pe care le avem, chiar dacă în proximitate avem un conflict armat, chiar dacă (pe braţul Chilia al Dunării, zona de frontieră româno-ucraineană – n.r.) avem o mică porţiune prin care trecem cu navele noastre prin apele teritoriale ale Ucrainei”, a precizat directorul executiv al societăţii Navrom Delta SA., Nicolae Chichi.

Cursa suplimentară pe relaţia Tulcea – Sulina va circula pe Dunăre până pe data de 15 septembrie, conform următorului grafic:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol