19 octombrie 2020, 18:37

Dan Brown, autor de literatură de copii. O carte care se citește cu mobilul în mână

Dan Brown, celebrul autor al „Codului lui DaVinci” și al mai multor volume de mare succes vine pe piața din România cu o carte mai puțin obișnuită, una pentru copii.

“Simfonia sălbatică”, pentru că așa se intitulează volumul nu este însă o simplă carte pentru copii.

Carte ilustrată…muzical

Copiii și adulții se pot bucura de această carte citind-o în mod obișnuit sau pot alege să asculte compozițiile muzicale originale în timp ce citesc – câte una pentru fiecare animal – utilizând o aplicație interactivă pe mobil, care folosește realitatea augmentată pentru a reda instantaneu melodia corespunzătoare pentru fiecare pagină atunci când camera unui telefon mobil este ținută peste ea.

“Simfonia sălbatică” este o carte ilustrată unică foarte amuzantă, în care Maestrul Șoricel, ținând plin de încredere bagheta în mână, îi invită pe cititori să-i viziteze, împreună cu el, pe prietenii săi din lumea animalelor, de la gheparzi și canguri la elefanți și balene albastre.

Ilustrațiile sunt realizate de Susan Batori cu mult umor, iar textul conține numeroase indicii și enigme pentru cititorii de toate vârstele.

Volumul a apărut la Editura Rao, iar pe site-ul editurii cartea costă 40,60lei.

Succes

Dan Brown este în acest moment unul dintre cel mai bine vânduți autori americani. Averea sa se ridică la aproximativ 160 de milioane de dolari. Romane precum  „Fortăreața digitală”, „Îngeri și demoni”, “Conspirația” , „Simbolul pierdut” , ” Inferno”, „Origini”  i-au adus fiecare aproximativ 18 milioane de dolari.

Autorul spune că are în prezent schițele a cel puțin 12 cărți pentru viitor, dintre care una implică relațiile reale ale unui faimos compozitor cu o societate secretă. Speculația este că s-ar putea referi la Wolfgang Amadeus Mozart, care era de asemenea membru al Masoneriei.


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.