16 iulie 2020, 15:42

Danemarca reinventează concertele în aer liber. Cum a ales un artist să cânte în fața publicului

Chiar dacă restricțiile impuse de autorități au început să fie relaxate în mai multe state din Europa, pandemia de coronavirus a pus capăt, pentru următoarea perioadă, concertelor în aer liber, până când COVID-19 va fi ținut sub control.

Totodată, experții epidemiologi anunță că adunările mari de oameni nu vor fi sigure pentru populație până în toamna anului viitor, potrivit Digi24. 

Cu toate acestea, Danemarca a găsit o soluție ingenioasă de a ține concerte. Un artist danez din orașul Aarhus a găzduit un concert drive-in unde oamenii puteau asculta muzica din propriile lor mașini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We did it ❤️🎶

O postare distribuită de Mads Langer (@madslanger) pe

Chiar dacă guverul danez a impus anumite măsuri de distanțare socială, asemănătoare cu cele implementate și în alte state, precum SUA, locuitorii orașului Aarhus au jonglat cu aceste regului și au scos la iveală creativitatea pentru a se bucura de muzica live. Așa se face că aici a fost ridicată o scenă marginea orașului astfel încât Mads Langer să cânte în fața unui public real.

Astfel, oamenii aflați în fața scenei, însă, feriți de contactul cu ceilalți oameni, au putut asculta un concert live, experiența fiind silimară cu cea a unui cinematograf în aer liber.

Artistul a fost foarte mulțumit de cum s-a desfășurat spectacolul. “Acel sentiment când te reîntâlnești cu audiența ta deși stăteau în siguranță în mașinile lor”, a scris el pe Instagram, alături de o imagine în care apare zâmbind în fața unui număr mare de mașini, potrivit Digi24. 

Sursă Foto: happymag.tv

Potrivit organizatorilor evenimentului, concertul a decrus perfect, fără probleme, iar oamenii s-au arătat foarte entuziasmați de această inițiativă.

„Sunt doar mesaje pozitive din partea oamenilor noștri din locație. A fost controlat. Oamenii s-au purtat cum se cuvine, iar toate mașinile au plecat într-o jumătate de oră”, a declarat un ofițer de poliție pentru ziarul local Jyllands-Posten, potrivit Digi24. 

Sursă Foto: .forbes.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.