28 ianuarie 2023, 14:12

David Beckham, în lacrimi, după ce a stat 13 ore la coadă la catafalcul Reginei

David Beckham, vedetă de talie mondială și sportiv decorat de suverana britanică, oferă tuturor o lecție de bun-simț, după ce a stat 13 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Fostul căpitan al echipei engleze de fotbal și-a șters o lacrimă în timp ce aducea omagii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, și-a aplecat încet capul și s-a uitat la podea în timp ce privea sicriul Reginei, descrie Sky News momentul.

Beckham a declarat pentru Sky News că a fost acolo pentru a o sărbători pe Regina „specială” a Marii Britanii.

„Pentru că este un moment special să fim aici, să sărbătorim și să ascultăm diferitele povești pe care oamenii le au de spus”, a spus el.

Apoi David Beckham și-a adus aminte de momentul în care a primit din partea Reginei Ordinul Imperiului Britanic. El a adăugat: „Cel mai important moment pentru mine a fost acela când am primit OBE. Mi-am luat bunicii cu mine, care au fost cei care m-au crescut cu adevărat pentru a fi un mare regalist și un fan al familiei regale, și, evident, am avut-o și pe soția mea acolo. Am fost atât de norocos că am putut avea câteva astfel de momente în viața mea în care am fost în preajma Majestății Sale.”

“Este o zi tristă, dar este o zi în care trebuie să ne amintim de moștenirea incredibilă pe care a lăsat-o”, a mai adăugat el.

Pe lângă faptul că a stat la coadă Beckham a trebuit să reziste și avalanșei permanente a fanilor, care i-au solicitat fotografii cu el.

Foto: Marca


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol