26 februarie 2021, 6:09

De ce România depăşește ca număr de vaccinări Grecia? ”Pentru că românii au trecut prin comunism”…

Suntem a șasea țară europeană ca număr de vaccinări, știrea o puteți vedea aici, iar unii se întreabă cum este posibil acest lucru. Răspunsul vine de la un parlementar grec.

Până şi la retorica anticomunistă au ajuns să recurgă reprezentanţii guvernului grec pentru a acoperi fiasco-ul vaccinării. „Cunoscuta” fantasmă pluteşte încă deasupra capetelor parlamentarilor din Noua Democraţie (partidul de guvernământ, de dreapta, din Grecia – n.trad.) şi se face vinovată de ritmul lent de vaccinare în Grecia, potrivit presei elene, scrie Rador.

De ce România depăşește ca număr de vaccinări Grecia?

Parlamentarul Noii Democraţii Konstantinos Bogdanos, răspunzând unei întrebări adresate de un ziarist de ce Grecia a fost „depăşită” în privinţa vaccinării de ţări precum România, Croaţia şi Ungaria, a răspuns pe scurt că de vină este… comunismul.

„De ce trebuie să ne comparăm la numărul de vaccinări? Pentru că sunt în faţă ţări, România, Polonia, Ungaria, Croaţia, care stau mai bine decât Grecia. De ce stau mai bine aceste ţări?” l-a întrebat ziaristul pe parlamentar.

„Ce element comun au aceste ţări pe care le menţionaţi? Au trecut prin comunism, au înţeles că samavolnicia şi lipsa de aplicare a legii, reacţiunea continuă a „stângiştilor” sunt o crimă, şi le-au exclus din viaţa lor publică şi acum dau un randament mai bun la nivel organizaţional. Asta e…”, a fost răspunsul lui Bogdanos.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.