21 ianuarie 2022, 4:01

De la pilot de Boeing la zugrav. Povestea lui Patrick

Povestea lui Patrick Pawelczak este una cutremurătoare. Acum câțiva ani zbura printre nori, acum a ajuns să dea cu trafaletele. I se poate întîmpla oricui. Să aflăm câte ceva despre povestea lui Patrick. De la pilot de Boeing la zugrav.

Criza poate afecta pe oricine și poate culca aripile oricui la pământ. Cu atît mai mult ale unui pilot.

Patrick Pawelczak era anul trecut  pilot pe Boeing 747. Criza economică survenită ca urmare a alertei sanitare a fost necruțătoare. A trebuit să se reorienteze și a început să facă muncă de curierat pentru Amazon. Ulterior a trecut și la munca de jos, lucrând în Spania, în construcții.

De la pilot de Boeing la zugrav

„Iată cum s-au schimbat uniformele mele pe parcursul ultimului an” a scris pe LinkedIN Patrick în urmă cu câteva zile. Poza atașată îl arată în ipostaza de pilot, îmbrăcat într-un impecabil costum de linie, cărând pachete pentru Amazon, apoi în salopeta de muncitor în construcții.

„De la #pilot la #paletă”, a mai scris el. (Paleta este un termen catalan pentru lucrător în construcții)

Totuși, nu și-a pierdut simțul umorului  – “Și când mă gândesc că acum că acum nu foarte multă vreme mă plângeam de zborurile de noapte…sau de faptul că nu zburam decât 700 de ore pe an…Așa vine confirmarea că apreciezi un lucru doar atunci când îl pierzi”, a mai notat Patrick

Postarea sa pe Linked In a strâns peste 400.000 de vizualizări, iar reacția semenilor a fost copleșitoare. Peste 90.000 au ținut să îi adreseze o vorbă bună, o încurajare.

“Este incredibil! Nu pot să cred cât sprijin am primit de la voi. Inbox-ul meu a explodat cu dragoste, compasiune și bunătate. Încerc să va răspund tuturora, vă rog nu vă simțiți neglijați dacă nu am apucat să o fac încă. Mesajele voastre mă fac fericit. După aproape un an m-ați făcut să zbor în jurul Pământului încă o dată. VĂ MULȚUMESC”

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.