21 iunie 2024, 3:43

Încă două decese, printre victimele incendiului de la Matei Balș. Numărul morților a ajuns la 10

Încă două persoane au decedat, marți dimineața, în urma incendiului de la Institutul Național „Matei Balș”, ceea ce face la bilanțul să ajungă la 10 morți. Este vorba despre o femeie de 70 de ani, care era transferată la Spitalul de Urgență „prof. dr. Dimitrie Gerota”, care era internată în secția de Terapie Intensivă, și un bărbat de 80 de ani.

Ministerul Sănătății a transmis că a fost informat, marți dimineață, despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul 5 al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Pacienta era în stare gravă, intubată, avea comorbidități și era diagnosticată cu infecție cu SARS-Cov-2.

Ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului, potrivit Ministerului Sănătății.

Ulterior, în jurul prânzului, a sosit o nouă veste proastă. Un bărbat în vârstă de 80 de ani a decedat. El a fost una din victimele incendiului de la Institutul Matei Balș din București, numărul morților fiind acum la zece, informează Digi24.

Marți dimineață Ministerul Sănătății a transmis o informare cu privire la starea pacienților de la Institutul Matei Balș. Nouă dintre pacienții transferați la alte spitale din București după incendiul de la Institutul Național „Matei Balș” sunt în stare gravă, unii dintre ei în Terapie Intensivă.

Sursa foto: Digi 24/foto amator

Cutremurătoarea mărturie a lui Toni Grecu. A fost evacuat de la Matei Balș, în urma incendiului de vineri

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol