18 ianuarie 2022, 0:07

Deja probleme cu iPhone 12

A fost lansat recent și deja a apărut primul scandal, legat de lipsa încărcătorului. Acum, treaba pare încă și mai gravă, sunt cumpărători care afirmă că sunt deja probleme cu iPhone 12.

Mai precis cu varianta mini.

Proaspăt lansatul iPhone 12 mini nu răspunde la comenzi în lock screen în anumite situaţii, spun primii utilizatori care au intrat în posesia lui.

iPhone 12 mini era aşteptat cu mare interes de mulţi utilizatori. Avea posibilitatea să devină foarte popular,  iar principalul argument era preţul mai mic. În al doilea rând, faptul că era mai mic, îl făcea  mai uşor utilizabil cu o singură mână.

Însă, unii dintre cei care l-au cumpărat şi l-au primit deja s-au lovit de o problemă tehnică care a transpirat rapid pe rețelele sociale.

Probleme cu iPhone 12

Problema apare atunci când smartphone-ul este în lock screen. Iar utilizatorul nu poate să-l deblocheze sau să pornească camera foto direct din acest mod.

Se pare că problema apare doar atunci când se foloseşte degetul mare. Cu alte degete deblocarea este posibilă, însă, la un smartphone menit să fie folosit cu o singură mână (cum este iPhone 12 mini) această sarcină revine degetului mare.

După numărul mare de utilizatori care s-au plâns în cele trei zile de la lansarea lui iPhone 12 mini, nu pare să fie doar o problemă izolată.

De altfel, si pe site-ul GsmArena, poate cel mai cunoscut site de review din lumea telefoanelor,  această problemă este menționată. Mai sunt și voci care se plâng de durata bateriei, însă acest lucru pare să fie un lucru obișnuit la unii utilizatori de iPhone.

Apple încă nu a avut o reacţie.

Foto GSM Arena

A fost creat parfumul unisex cu aromă de carte


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.