16 iunie 2021, 20:16

Primul deodorant pentru persoane cu deficiențe de vedere și cu dizabilități ale membrelor superioare (VIDEO)

Degree Deodorant, producător de antiperspirante, introduce primul deodorant din lume pentru persoanele cu deficiențe de vedere și cu dizabilități motorii ale membrelor superioare: Degree Inclusive. Firma a colaborat cu o echipă de experți în design de la Wunderman Thompson, dar și cu terapeuți ocupaționali, ingineri, consultanți și persoane care trăiesc cu dizabilități pe tot globul, pentru a crea un prototip.

În întreaga industrie a înfrumusețării și îngrijirii personale, în prezent nu există niciun produs deodorant special conceput pentru persoanele cu dizabilități ale membrelor superioare; răsucirea unui capac de deodorant, răsucirea unui băț sau împingerea în jos a unui buton de spray de către persoane cu mobilitate limitată a brațului sunt adevărate provocări.

Un design pentru o singură mână

Produsul are închidere magnetică, o amplasare îmbunătățită a aderenței, o etichetă scrisă în Braille, un aplicator roll-on mai mare, pentru a ajunge la mai multă suprafață de glisare. Degree se află în prezent într-un program beta: în parteneriat cu Chicago Lighthouse, Open Style Lab și Muscular Dystrophy Association, Degree a invitat 200 de persoane cu dizabilități din SUA să testeze designul prototipului și să împărtășească feedback-ul lor.

Degree Inclusive așteaptă cu nerăbdare să facă progrese în ceea ce privește angajamentul pe termen lung de a crea un acces echitabil la produse de igienă și înfrumusețare pentru toți.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.