20 octombrie 2021, 15:23

Doi tineri vând biscuiți de zeci de mii de euro. Care e povestea din spatele afacerii?

Doi tineri au avut nevoie de 20.000 de euro pentru a fonda LaBiscuiterie, o idee savuroasă.

Este vorba despre Ani Popa care lucrează în domeniul alimentar de mai bine de zece ani și de Răzvan – de meserie inginer IT.

De unde a pornit totul?

„Am fondat acest business plecând de la dorinţa de a ne pune amprenta în domeniul alimentar, oferind produse artizanale din ingrediente naturale. La bază stau pasiunea, determinarea şi principiile sănătoase. Am reuşit să construim cu un capital mic, reinvestind constant profitul în dezvoltarea afacerii”, spune Răzvan Popa.

Investiția iniţială a fost de 20.000 de euro la care au mai adăugat circa 30.000 de euro. Şi-au amenajat un laborator de cofetărie-patiserie în Deva şi vând atât într-un spaţiu fizic adiacent laboratorului, cât şi online.

Ce vând cei doi?

Cei doi tineri vând biscuiţi, cornuleţe, crackers, ciocolată de casă, sărăţele, turtă dulce și altele. Folosesc siropuri şi făinuri integrale, pe care le înnobilează cu infinite arome.

„Clienţii direcţi sunt, în cea mai mare parte, persoane fizice, către care vindem direct prin intermediul site-ului nostru şi al magazinului fizic aflat în incinta laboratorului de producţie. O altă categorie de clienţi sunt persoanele juridice care revând o mare parte din produsele noastre, iar aceşti clienţi reprezintă afaceri precum magazine naturiste, băcănii sau unităţi din zona HoReCa”, au declarat aceștia, potrivit businessmagazin.ro.

Anul trecut, LaBiscuiterie a însemnat o cifră de afaceri de 80.000 de euro şi un profit de 13.000 de euro, cu un total de patru oameni în echipă.

„Am reuşit să dezvoltăm capacitatea de producţie în paralel cu vânzările, iar pentru perioada următoare, ne dorim dezvoltarea zonei de vânzare online direct către clienţii finali”, au declarat aceștia.

Sursă foto: superbebe.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.