23 iunie 2024, 13:17

Donald Trump și-a lansat propria platformă de comunicare

Glumeam la un moment dat, dar iată că președintele Trump, expulzat de “marii” Twitter, Facebook și YouTube a decis să își facă propria platformă de socializare. Acesta este un prim pas.

Sloganul platformei ei este ”Save America”, iar adresa este https://www.donaldjtrump.com/desk.

Practic, pagina cu extensia  “desk” a fost adăugată paginii prezidențiale existente pâna acum de la sfârșitul lui ianuarie și care conține diferite luări de poziție ale președintelui.

Ca om de afaceri, Donald Trump înțelege valoarea fondurilor, așa ca main page-ul se deschide cu un pop up cu articole de merchendise – căni, șepcuțe. Butonul prentru „contribute” este și el vizibil.

”Save America”

Donald Trump și-a lansat o nouă platformă de comunicare cu sloganul ”Save America” ( Salvați America) , în condițiile în care fostul președinte american nu mai are acces la Twitter, Facebook și YouTube după violențele de la Capitoliu.

După modelul rețelelor sociale, utilizatorii vor putea aprecia postările și le vor putea redistribui pe Twitter și Facebook, deși Trump a susținut că aceste platforme sunt ”plictisitoare”.

Lansarea vine cu o zi înainte ca reprezentanții Facebook să ia o decizie cu privire la interdicția impusă fostului președinte american.

Practic, Facebook va decide dacă interdicția rămâne definitivă așa cum s-a întâmplat cu Twitter sau fostul lider va putea reveni la un moment dat pe rețeaua socială.

Acesta este după cum se știa, doar un prim pas.

Consilierii fostului președinte anunțau din luna martie că Trump își va lansa propria platformă, însă acest proiect mai are de așteptat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol