16 octombrie 2021, 20:54

Cine n-are Twitter, să-și cumpere. Ce va face Donald Trump fără rețelele de socializare?

A fost suspendat de pe Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat  și era să spunem și de pe Tinder. Întrebarea care se pune este – ce face fostul președinte american Donald Trump fără rețelele sale de socializare.

Să vedem câteva ascenarii.

Unul ar fi să o lase așa și să renunțe. Vi-l închipuiți pe Trump să dea înapoi? O altă variantă ar fi să cumpere platformele respective. A pierdut suficienți bani în timpul mandatului, ar fi o jucărie mult prea costisitoare. Și probabil că nici nu i-ar vinde-o nimeni.

Ar mai putea, apoi, să își facă propria sa platformă.

S-a strigat BINGO!

Donald Trump, interzis pe Twitter din ianuarie, va reveni pe rețelele sociale în următoarele trei luni cu „propria sa platformă”, a declarat duminică un consilier al fostului președinte al Statelor Unite.

Cred că îl vom vedea pe președintele Trump revenind pe rețelele sociale probabil în două sau trei luni cu propria sa platformă„, a spus Jason Miller la televiziunea Fox News.

Acesta nu a dorit să ofere mai multe detalii legate de această „platformă”, evocând doar numeroase reuniuni la Mar-a-Lago, reședința miliardarului republican din Florida.

Nu este doar o singură societate care l-a abordat pe președinte, există numeroase societăți” și „această nouă platformă va fi ceva mare, toată lumea o vrea, va aduce milioane și milioane, zeci de milioane de abonați la această nouă platformă„, a susținut el.

Citește și:

Cu cât a sărăcit Donald Trump cât a fost președinte?

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.