28 noiembrie 2022, 18:39

Două blocuri turn au fost demolate controlat în aplauzele mulțimii (VIDEO)

În așteptarea spectacoloasei demolări a Cathedral Plaza, venim cu un exemplu din India. Unde două blocuri turn, construite ilegal, au fost puse la pământ.

În India e mult mai rău decât la noi în privința clădirilor construite cu documente ilegale, așa că vă dați seama câte probleme au avut aceste două turnuri pentru că au fost puse, totuși la pământ.

Autoritățile indiene au demolat doi zgârie-nori construiți ilegal, de 32 de etaje, în afara orașului Delhi.

Mulțimea care a privit prăbușirea blocurilor de pe acoperișurile clădirilor înalte din apropiere au aplaudat în timp ce turnurile înalte de 103 metri s-au prăbușit în zgomotul unei demolări controlate.

Anul trecut, Curtea Supremă a ordonat distrugerea turnurilor din zona Noida, după ce, în urma unei lungi audieri juridice, s-a constatat că acestea încălcau mai multe regulamente de construcție și standarde de siguranță împotriva incendiilor.

Pe Twitter, mai multe persoane au declarat că decizia de a arunca în aer turnurile a fost o acțiune strictă împotriva corupției și că va servi drept exemplu și avertisment, în viitor, pentru constructori și companiile de construcții, scrie The Guardian.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol