15 aprilie 2024, 3:38

DOUĂ reprezentații cu spectacolul „Ennio Morricone. Muzică de Oscar” (VIDEO)

Spectacolul „Ennio Morricone. Muzică de Oscar”, programat în aprilie, s-a bucurat de o popularitate atât de mare încât organizatorii au decis introducerea unui nou spectacol, în aceeași zi.

Concertul „Ennio Morricone. Muzică de Oscar” programat pe 20 aprilie, la Ateneul Român, va avea cea de-a doua reprezentaţie, de la ora 16,00, sub bagheta maestrului Andrea Albertini şi a orchestrei „Le Muse”.

„Numărul impresionant de bilete cumpărate într-un timp scurt pentru evenimentul ‘Ennio Morricone. Muzică de Oscar’ i-a determinat pe organizatori să pună în vânzare cea de-a doua reprezentaţie care va începe la ora 16,00. Minunate coloane sonore ale inegalabilului compozitor italian Ennio Morricone vor răsuna, din nou, în superba sală a Ateneului Român sub bagheta maestrului Andrea Albertini şi orchestrei ‘Le Muse’ pe data de 20 aprilie 2024 de la ora 16,00 şi ora 20,00”, informează Eventim.

Practic, pentru ora 20.00 concertul este soldout.

Susanna Rigacci

Invitat special va fi soprana Susanna Rigacci, cea care l-a însoţit timp de 20 de ani pe fascinantul compozitor în admirabila sa călătorie muzicală.

Evenimentul este un omagiu adus lui Ennio Morricone, orchestra interpretând o selecţie fină a unora dintre cele mai cunoscute coloane sonore ale marelui compozitor italian. Muzica este îmbogăţită cu proiecţii din filme, cu fotografii, proiectate în timpul concertului, şi care contribuie la crearea unei imagini clare despre genialitatea lui Ennio Morricone, precizează sursa citată.

Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul eventim.ro, la preţurile de 629 lei – categoria VIP, 529 lei – categoria I, 429 lei – categoria a II-a, 329 lei – categoria a III-a.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol