21 iunie 2024, 4:18

Două romane noi în colecția Thriller de la RAO

Colecția Thriller de la RAO vine cu doua volume nou-nouțe. Să vedem câteva informații despre aceste noi apariții editoriale.

SORA CEA REA/ KAREN DIONNE

Autoarea thrillerului de succes “Evadarea din mlaștină” vine cu un nou roman.

De peste un deceniu, Rachel Cunningham a ales să rămână închisă într-un ospiciu, tulburată de golurile de memorie și de certitudinea că este responsabilă de moartea părinților ei. Dar atunci când află noi detalii despre moartea acestora din urmă, Rachel începe o călătorie în încercarea de a afla răspunsuri. Ea se întoarce în locul unde în trecut se simțise în siguranță, în cabana de lemn din nordul peninsulei statului Michigan.

KAREN DIONNE scrie romane despre provocările cotidiene, despre lumi fantastice și dragoste. S-a născut în Erlangen, în anul 1990 și a studiat biblioteconomia și managementul informației la Stuttgart. Inspirată de cărțile ei preferate, și-a început primul roman în 2009. După o lungă ședere în Scoția, autoarea s-a stabilit la Leipzig, unde și-a amenajat apartamentul asemenea unei biblioteci. Este foarte activă pe Instagram și îi place să facă schimb de idei cu cititorii ei.

„Un thriller captivant care se desfășoară într-o sălbăticie înfricoșătoare.“  (Minneapolis Star Tribune)

 

SATUL DISPĂRUT/ CAMILLA STERN

Regizoarea de filme documentare Alice Londstedt este obsedată din copilărie de dispariția locuitorilor unui orășel minier supranumit „Orașul fantomă“. În 1959, întreaga familie a bunicii ei a dispărut fără urmă în această tragedie misterioasă, în urma căreia nu au rămas decât o femeie ucisă cu pietre în mijlocul orașului și un nou născut.

La scurt timp după ce și-au așezat tabăra, încep să se întâmple lucruri misterioase. Echipamentul este distrus. Oamenii dispar. Pe măsură ce îndoiala generează frică și mintea lor începe să le joace feste, un lucru devine uimitor de clar pentru Alice: Nu sunt singuri.

CAMILLA STEN este de mică primul cititor al romanelor în genul crime scrise de mama ei, Viveca Sten, și tot de atunci s-a apucat de scris. Publicat în 2019, Satul dispărut este primul ei roman, achiziționat până acum în 17 țări și teritorii din toată lumea, împreună cu drepturile de ecranizare pentru film și TV


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol