19 mai 2024, 12:06

După Lidl, și cei de la Heidi încearcă să facă față valului de dezinformare – “Să nu stricăm bucuria oamenilor”

Un clip de pe Tik Tok, devenit viral, a băgat retailerii în priză, în aceste zile. Lidl, apoi Carrefour, apoi și celelalte hipermarket-uri au lipit afișe încercând să asigure publicul cumpărător că iepurașii de Paște, din ciocolată, nu conțin bancnote de 50 de euro, așa cum acea glumă proastă de pe TikTok încerca să convingă.

Desigur, unora dintre noi un astfel de subiect li se poate părea halucinant – dacă în primele minute ai ezitat să crezi că aceste lucruri pot fi reale, probabil că încă îți mai folosești creierul.

La campania hipermarket-urilor a plusat, recent, însuși producătorul celebrilor iepurași.

„Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe TikTok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte. Însă vă asigurăm că produsele Heidi tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor Heidi, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş”, au transmis oficialii Heidi Chocolate.

„Nu se află nimic înăuntru. Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paște”, mai spus reprezentanții producătorului de ciocolată.

Nu este pentru prima dată când Lidl se confuntă cu un asemenea val de dezinformare. Citiți și:

Încă un episod FAKE NEWS  halucinant. “La Lidl ciocolata e făcută din viermi” (VIDEO)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol