23 august 2023, 20:58

Echipa Muzeului Fotbalului, cu jucători-surpriză în lot, are meci cu copiii la Palatul Parlamentului de 1 iunie

“Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului” este proiectul pe care echipa Muzeului Fotbalului îl dedică celor mai mici suporteri de 1 iunie. Fiecare adult beneficiază de acces gratuit pentru 3 copii cu vârsta sub 14 ani în aventura de a descoperi ”comorile” Muzeului din Gabroveni 24, Centrul Vechi, acolo unde îi așteaptă super distracție, jocuri și cadourile ideale din Fan Shop-ul Muzeului!

Echipa Muzeului Fotbalului va fi prezentă de 1 iunie și la Palatul Parlamentului! În cadrul programului ”Porți deschise pentru copii”, va veni însoțită de foști fotbaliști cunoscuți pentru a descoperi copiilor magia fotbalului.

Cum se pot distra copiii, gratuit, de la 10:00 la 17:00:

  • Joacă fotbal pe teren redus cu echipa Muzeului Fotbalului, în care vor regăsi jucători-surpriză din fotbalul românesc!
  • Explorează fotbalul dincolo de teren, cu zâmbetul pe buze: joacă fussball (fotbal de masă), subsoccer și FIFA 23 pe consolă!
  • Descoperă colecția specială cu tricouri rare ale echipei naționale de fotbal a României, purtate de fotbaliști din generații diferite și de la meciuri de poveste!

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol