19 septembrie 2020, 8:51

Ediția din acest an a festivalului Untold va avea loc

Festivalul Untold continuă și anul acesta.

Organizatorii au pregătit festivalul în condiții de siguranță. Se va începe pe 30 iulie şi se încheie pe 2 august și se ține în mediul online. Vor fi invitați de excepție, dar și momente surpriză, anunță stirileprotv.ro.

Amânarea festivalului a afectat orașul Cluj-Napoca, proprietarii de hotelurii de restaurante, cafenele şi terase, dar şi proprietarii standurilor de mâncare, nelipsite de la festival.

Este experiența unică, plină de magie, pe care o așteaptă, în fiecare an, sute de mii de fani din întreaga lume. Și în acest an, organizatorii UNTOLD își doresc să le ofere fanilor momente inedite și să îi aducă împreună, chiar dacă în mediul virtual, cu cei mai buni artiști care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului. Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simți din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei” se arată în comunicatul organizatorilor Untold.

sursa foto: infomusic.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.