9 iunie 2023, 6:36

Episodul 12.000 din TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT tocmai s-a difuzat!

Lăsați la o parte totul, este știrea anului în domeniul serialelor. Episodul 12.000 din TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT tocmai s-a difuzat la  CBS.

Și, deocamdată nu există nici un semn că cineva l-ar putea opri.

Serialul este vizionat de milioane de persoane în mai multe țări. Are 47 de ani, pentru că difuzarea lui a început în 1973.

Tehnic nu este chiar un serial este o soap opera. Denumirea vine din anii ’50, când în pauzele publicitare ale unor astfel de filme erau băgate reclame la…săpun.

Intriga se desfăşoară, de 47 de ani, în jurul familiilor din Genoa City, în statul Wisconsin. Cu o mulţime de nunţi, despărţiri, dispariţii şi reapariţii misterioase, mulţi actori fac parte din distribuţie de decenii. Uneori mai dispar, își mai iau un liber – câteva luni, un an – dar reapar totdeauna, la fel de surprinzător.

Episodul 12.000 din TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT tocmai s-a difuzat la CBS

CBS a sărbătorit cu mare fast borna 12.000. Săptămâna specială de dinaintea episodului difuzat pe 2 decembrie a fost plină de „flash-back-uri cu unele dintre personajele îndrăgite de public”. Fanii au putut astfel  să retrăiască „unele poveşti de dragoste din serial, precum cea a cuplului Victor şi Nikki Newman”.

Dacă însă săpați mai adânc, “Tânăr și nelinișit/The Young and The Restless” nici măcar nu este cel mai longeviv serial. “Days of our Lives”, serialul geamăn “The Young and The Restless” se apropie de 14.000, iar “General Hospital” a bătut acest record încă din iunie 2020.

Am întrebat 100 de români câte episoade a difuzat până acum ProTV, dar nu am obținut un răspuns. În program figurează Sezonul 24, iar în total filmul are (până acum) 48 de sezoane. Așa că cel mai decent răspuns ar fi – pe la jumate!

Citește și

NETFLIX The Queen’s Gambit , cea mai urmărită miniserie


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol