CITIRE

EXCLUSIV ”Fan Club Michael Jackson România” sărbăt...

EXCLUSIV ”Fan Club Michael Jackson România” sărbătorește ziua de naștere a starului pop. Ce spune Claudiu Covaci?

Azi, 29 august 2018 Michael Joseph Jackson, supranumit Regele muzicii pop, ar fi împlinit 60 de ani.

Cântărețul devenit idolul a miliarde de persoane, cel care a adus contribuții importante muzicii, dansului și modei a încetat din viață în anul 2009, după o viață mult prea controversată și o carieră de succes, șocând de-a dreptul o lume întreagă.

Sursa: romanialibera.ro

Inclusiv după moartea sa, starul pop, a continuat să trăiască prin amintirile și piesele lăsate ca moștenire fanilor, pe care le păstrează cu atâta dedicare și pe care le valorifică la fiecare ocazie. Așa cum se știe, fan clubul Michael Jackson este unul numeros, dacă nu chiar cel mai mare, iar România se pare că nu s-a privat de acest grup.

Pentru că azi se sărbătorește ziua celui ce a fost un Rege atât în carieră, cât și în viața personală, Claudiu Covaci, administratorul și unul dintre cei mai vechi membri ai fan clubului ”Michael Jackson România”, a vorbit în exclusivitate pentru Editiadedimineata.ro, despre activitatea grupului care omagiază una din valorile muzicii pop:

Sursa: facebook.com

Cum celebrează fan clubul ziua de naștere a lui Michael Jackson?

De regulă ne strângem în fiecare an și organizăm începând cu orele 18:00 diverse activități. Unii dansează, alții vin cu o serie de tablouri și așa mai departe, deci sărbătorim cu voie bună.

În restul timpului, când nu este o zi specială ca aceasta, cum își desfășoară activitatea fan clubul?

Ideea este că până anul trecut eu tot am organizat evenimente, inclusiv party-uri, am avut chiar și niște campanii sociale prin care ajutam persoanele mai puțin norocoase, să le spunem, însă de regulă, după moartea lui Michael Jackson, cei din liniile mari în special, s-au împrăștiat, iar noi, restul, cei mai vechi fani am rămas câțiva, undeva la 100-150 de persoane.

Trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru a deveni membru? Sau care este procedura?

Nu există așa ceva, nu avem limită de vârstă sau alte chestiuni de acest tip. Important este să-ți placă nu neapărat MJ ca muzică, ci ca om. Nu ți se dă o un test și dacă îl trecu ești fan MJ, de regulă avem un grup ”MJ România”, unde mulți fani, atât din țară, cât și din afară țin legătura.

Mai sunt tinerii din ziua de azi interesați de acest gen muzical? Sau chiar mai important de atât, știu cine a fost Michael Jackson și ce a reprezentat pentru muzică?

Da, mai sunt dar nu la modul direct, deoarece pe media sunt total alte genuri muzicale, atât pe radio cât și pe TV. Mulți află despre acesta când media mai expulzează ceva despre el sau din familie, de la cei mai în vârstă.

Ca tânăr în ziua de azi mai degrabă ești fan altceva, nu dau exemple pentru că nu vreau să fiu răutăcios, deoarece nu se mai aportă o atenție culturii muzicale, dar cu toate acestea suntem norocoși având social media, de unde mulți se inspiră și devin fani ai muzicii bune.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.