CITIRE

Facebook își asumă vina pentru blocarea utilizator...

Facebook își asumă vina pentru blocarea utilizatorilor nemulțumiți de Poliția Română

În urmă cu câteva zile a pornit un demers colectiv de discreditare a Poliției Române pe pagina oficială de Facebook, în contextul recentului scandal legat de confiscarea plăcuțelor de înmatriculare care conțineau un mesaj împotriva PSD.

În urma valului de review-uri negative s-a întâmplat ca multora dintre utilizatori sa le fie blocate conturile de pe care au comentat negativ la adresa instituției publice, ceea ce a stârnit o revoltă și mai puternică în rândul oamenilor, utilizatorii dând vina pe raportări în masă făcute de către Politie. Multi au afirmat ca au conturile suspendate deoarece Politia Romana le-a raportat la Facebook, iar compania americana a decis sa le restricționeze accesul la acordarea de comentarii și rating-uri paginii respective, în puține cazuri extreme unele conturi fiind blocate complet.

În acest context, Facebook a fost întrebata ce s-a întâmplat cu conturile romanilor care n-au mai putut lasă comentarii și rating-uri pe pagina Politiei Romane, compania americana răspunzându-le celor de la HotNews.ro cu comentariul de mai jos.

“We’re very sorry about this mistake. The profiles were removed in error by our automated systems and were restored as soon as we were able to investigate. We are sorry for any inconvenience caused. (…) I confirm that what we have investigated and discovered is the fact that the blocking was a result of an error in anti-spam automated systems”, au declarat Facebook.

Astfel, Facebook susține ca totul a fost doar o greșeala a inteligentei sale artificiale, restricțiile aplicate conturilor și ștergerea rating-urilor și comentariilor declanșând o măsura anti-spam implementata de companie, deci nu Politia Romana ar fi raportat ceva. Asa ca asaltul oamenilor asupra paginii Politiei Romane a declanșat un sistem de siguranța care a blocat automat pe toată lumea care a comentat, informează www.idevice.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.