24 august 2023, 10:31

Festivalul Mamaia, ediție aniversară, va fi transmis în direct, la TVR 2, în perioada 25-27 august

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine în direct, la Televiziunea Română, pe TVR 2, în perioada 25-27 august, cu o ediție aniversară, care va marca împlinirea a 60 de ani de la debut.

Vor fi concerte și recitaluri ale celor mai îndrăgiți artiști şi formaţii din muzica ușoară românească.

Evenimentul va fi prezentat de Liana Stanciu şi Aurelian Temișan, care au pregătit şi momente speciale.

Ediția jubiliară se anunță a fi una de gală, adaptată conceptelor moderne. Organizatorii și-au propus să reînvie și să continue tradiția unui eveniment emblematic pentru scena muzicii românești, simbol cultural, turistic și social.

Festivalul va avea loc în Piațeta Perla din Mamaia şi va reuni voci inconfundabile, de ieri şi de astăzi, care au încântat generații cu şlagăre de neuitat.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară „Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga.

Vineri, 25 august, de la ora 19.00, își vor da concursul Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri).

Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Sâmbătă, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Bodo (Proconsul), Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu.

Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital) și Horia Moculescu, Ana Maria Roșu, precum și Hara, Voltaj și Loredana (recitaluri).

Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.


Comentariile sunt oprite pentru acest articol