1 decembrie 2020, 14:12

Festivalul Național de Teatru, două spectacole invitate – Livada de vișini și Electra

Peste câteva zile începe Festivalul Național de Teatru, ediția cu numărul 30, care se va petrece, știm deja, în perioada 22-29 noiembrie, online.

“Ediţia aniversară din acest an a Festivalului Naţional de Teatru transformă constrângerile unui prezent sever în oportunitatea de întâlnire cu un trecut de care ne este dor. Datorită formatului online avem prilejul de a fi spectatorii unor spectacole-patrimoniu”,  spun organizatorii.

Festivalul Național de Teatru. Momente de excepție

Cele două producţii invitate în prima şi ultima zi de festival sunt momente de excepţie din trecutul recent al artei teatrului.

Pe site-ul www.fnt.ro, duminică, 22 noiembrie, de la ora 19:00 sunteţi aşteptaţi să colindaţi prin Livada de vişini de A.P. Cehov. Imaginată de Giorgio Strehler la Piccolo Teatro din Milano.

Duminică, 29 noiembrie, de la ora 23:00 veţi putea fi martorii tragediei Electra de Sofocle. În regia lui Antoine Vitez, de la Théâtre National de Chaillot.

Cei doi regizori-reper ai secolului XX au fost oaspeţi în ţara noastră, iar participarea spectacolelor care le-au purtat semnătura au generat de fiecare dată evenimente primite cu entuziasm cultural.

Ambele spectacole vor fi urmărite pe pagina Festivalului

Florin Piersic: “Du-le dorul meu lui Moraru și Dinică. Te iubesc, scumpa mea!”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.