CITIRE

Film, teatru și muzică cu iz de sărbătoare. Unde s...

Film, teatru și muzică cu iz de sărbătoare. Unde să îți petreci Ziua îndrăgostiților

Ziua îndrăgostiţilor vine cu film, teatru, muzici şi dans în multe dintre oraşele ţării, fie că românii aleg să facă toate astea pentru sărbătoare, sau împotriva ei, toate evenimentele luând în seamă reperele sentimentale ale momentului.

În Bucureşti rulează deja în avanpremieră comedia ”Oh, Ramona!”, pelicula românească filmată în engleză cu o distribuţie în care se regăsesc, alături de vedete şi actori din România şi interpreţi din alte ţări europene şi din Statele Unite.

Pe afiş sunt Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell şi Alex Coteţ.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală: un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză”, spune regizorul Cristina Jacob, pentru Mediafax.

Sursă Foto: mediafax.ro

 

 

Joi seara, „Iubirea e un lucru foarte mare” la Club The Hub, din Bucureşti, unde se joacă, de la 20.00, piesa de teatru scrisă de Ion Băieşu. Adina Stoica, Daniel Hara şi Monica Odagiu sunt protagoniştii montării semnate de Marius Gilea. Doi tineri nerăbdători se întâlnesc în gara de la Medgidia şi, cu viteza luminii, îşi pun la cale viitorul.

Sursă Foto: teatrulrosu.ro

 

Valentine´s day e sărbătorită în Hard Rock Cafe, de pe Kiseleff, cu trupa Freestay, trupa lui Florin Ristei, câştigătorul de la X Factor. Muzicienii au în setlist refrene romantice şi hituri cu ritmuri deja cunoscute publicului.

 Berăria H îi are pe scenă pe Adda şi Robert Toma, de la 19.30, cunoscuţi pentru piesele de dragoste pe care le interpretează. Organizatorii promit o seară în care iubirea şi distracţia vor duce la un spectacol memorabil.

Ziua Îndrăgostiţilor le dă ocazia celor de la Cluj Guided Tours să pună la punct o plimbare de ”Poveşti de dragoste clujene”. La ora 14.30 cei dornici să descopere o altă istorie a oraşului se întâlnesc în faţa grupului statuar Matia Corvin, din Piaţa Unirii. Taxa de participare este de 20 de lei de persoană.

Sursă Foto: citynews.ro

Pentru cei care nu au chiar chef de sărbătorit, Ţapinarii îşi fac propria cântare, ”Anti Valentine´s Day”, în Foam Space din Cluj Napoca, de la ora 21.00. Cei doi muzicieni-regizori şi-au făcut propria tradiţie din susţinerea acestui concert în diferite colţuri ale ţării.

Sursă Foto: vinsieu.ro

 Alexandra Uşurelu concertează la Iaşi, la Teatrul National „Vasile Alecsandri”, de la ora 20.00. Interpreta a ales în mod special să cânte live piesele de pe noul său album pentru prima oară la Iaşi.

La Timişoara, Blocul pentru Locuire şi Gazeta De Artă Politică au pus la punct o întâlnire care redirecţionează romantismul spre problemele sociale. ”Dragoste în era evacuărilor” aduce în spaţiul Armonia, de pe Nicolae Titulescu 5, o prezentare a celui mai nou număr al gazetei şi discuţii despre situaţia actuală a locuirii şi evacuărilor, în context local şi global.

O petrecere programează în oraşul de pe Bega cei de la Capcana, cu Valentine´s Day Pride midnight party. Iar prezentarea pentru cei care vor plăti intrarea în valoare de 10 lei este simplă: libertate, dragoste şi dans.

Dacă am început cu film, încheiem ziua îndrăgostiţilor cu film. ”Love Story Film Festival” este în plină desfăşurare la Braşov. Cinema Patria programează joi proiecţia ”Love Story”, filmul iconic regizat de Arthur Hiller în 1970, cu Ali MacGraw şi Ryan O’Neal. Intrarea este gratuită, de la ora 19.00, spun organizatorii.

Sursă Foto: madeinshoreditch.co.uk

Sursă: www.mediafax.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.