20 mai 2024, 4:59

Filmele trec în scenariul hibrid. MATRIX 4 și DUNE vor fi lansate ONLINE

Este din ce în ce mai clar că, oricâte minuni ar face noile vaccinuri, lumea va fi reticentă pentru o vreme să intre în sala de cinema. Filmele care ar urma să iasă pe piață în 2021 sunt astfel, din start, menite să facă încasări modeste. MATRIX 4 și DUNE vor fi lansate ONLINE…

Este motivul pentru care Studiourile Warner Bros au anunțat trecerea la un scenariu hibrid.

În 2021 toate titlurile lor importante vor veni atât în cinema cât și pe platformele de streaming. Este o strategie care, măcar în Statele Unite, cred cei din boardul Warner, va funcționa.

Studiourile Warner Bros. au anunțat astfel că producții precum  „Matrix 4” sau „Dune” vor fi lansate pe platforma lor video la cerere HBO Max. Alături de lansarea în cinematografe. Un scenariu menit să adapteze piața la pandemia coronavirusului. Și să dea un boost profitului, dacă e posibil.

„Trăim o perioadă fără precedent, care necesită să fim creativi pentru a găsi soluții”, a declarat Ann Sarnoff, CEO al Warner Bros. Ea a prezentat această decizie și a spus că se așteaptă să afecteze cel puțin 17 titluri anul viitor. Inclusiv o continuare a filmului de super-eroi DC „Suicide Squad”, și ea foarte așteptată de fani.

Planul se aplică doar în Statele Unite, întrucât serviciul HBO Max nu este disponibil în această etapă în alte țări.

MATRIX 4 și DUNE vor fi lansate ONLINE. „Dune”, buget uriaș

Warner Bros. și Legendary Pictures au amânat data de lansare a „Dune”, filmul science fiction cu un buget estimat la 200 de milioane de dolari așteptat cu entuziasm de fanii genului, transmite Variety.

Premiera mondială a filmului, programată să aibă loc în 18 decembrie, a fost amânată până la 1 octombrie 2021, după o serie de mai multe amânări.

Vestea amânării „Dune”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, vine la câteva zile după ce data lansării noii pelicule James Bond, „No Time to Die”, a fost la rândul ei amânată pentru 2021.

Până la venirea filmelor, iată trailerele lor


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol