20 iunie 2024, 2:18

Filmul Justice League / Liga dreptății este disponibil pe HBO GO

Începând de astăzi, filmul original HBO Max, produs de Warner Bros. Pictures și DC, Zack Snyder’s Justice League / Zack Snyder – Liga dreptății, poate fi urmărit în premieră și în exclusivitate pe HBO GO.

Filmul îi are în distribuție pe Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ben Affleck, Ray Fisher, Ezra Miller – toți actorii care au reprezentat universul DC în ultimii ani.

“Justice League / Liga dreptății” este un film producție 2021, o premieră  – asta ca să nu confundați cu filmul cu același titlu de acum patru ani, cu o distribuție asemănătoare. Deși, DA, este același film! Regizorul Zack Snyder nu a apucat să finalizeze filmul din cauza unor probleme personale. Filmul din 2017 a fost finalizat de Joss Whedon, iar rezultatul nu a fost bine primit de public.

Acum avem de-a face cu o versiune extinsă, refăcută, adăugată, modificată și ce mai vreți voi. Pregătiți-vă de un maraton, filmul durează peste PATRU ORE.

Pe IMDB filmul are un scor de 8.9.

Justice League / Liga dreptății. Ce se întâmplă

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) încep lupta împotriva lui Steppenwolf, DeSaad și Darkseid.

Scenariul pentru Justice League e scris de Chris Terrio, povestea le aparține lui Chris Terrio și Zack Snyder, este o adaptare de benzi desenate DC, Superman e creat de Jerry Siegel și Joe Shuster.

Dar iată și ultimul trailer, care a avut premiera în urmă cu trei zile:

Citește și:

AVATAR s-a relansat în China și a redevenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol