13 iunie 2021, 10:16

A fost lansat primul curs online care te învață mersul pe bicicletă

Centrul de educație nonformală ECHILIBER oferă din anul 2012 lecții de inițiere și perfecționare în sporturile pe roți, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Centrul lansează primul curs online de inițiere în mersul pe bicicletă. Cursul este menit să ajute oamenii să învețe corect echilibrul pe bicicletă direct de pe laptop, smartphone sau tabletă.

În ultima perioadă, sunt din ce în ce mai multe persoane care aleg bicicleta în detrimentul mașinii personale sau transportului în comun, însă majoritatea acestora nu sunt atenți și nu stăpânesc „ca la carte” manevrele de bază, punându-și în pericol sănătatea.

Conform unui comunicat de presă, acest ghid complet facilitează parcurgerea drumului de la pieton la biciclist, fiind potrivit pentru adulți, adolescenți și părinți care vor să îi învețe pe copii sau pe ei înșiși bazele mersului pe bicicletă de la A la Z. Conține teorie, exerciții și exemple usor de urmat. Cursanții îl pot accesa instant după efectuarea plății și printre beneficiile studiului online se numară faptul că aceștia își aleg singuri zilele și orele de antrenament, iar decizia de a ieși sau a rămâne în zona de confort le aparține în totalitate.

„Observ deseori părinți cu copii de mână sau cupluri care vin fericiți în parc, deciși să învețe echilibrul pe bicicletă, dar pleacă supărați. Asta pentru că părintele crede că știe ce sa ii explice, copilul se stresează că bicicleta nu stă în echilibru, începe să urle, iar parintele se frustrează și mai tare, fiindcă alți copii deja pedalează, iar al lui nu e în stare… În cazul cuplurilor e și mai grav! El nu are răbdare, ea e prea încordată și încep să-și arunce cuvinte care te duc cu gândul la divorț” declară Alexandru Calta, Team Leader ECHILIBER.ro.

Școala de biciclete are cursanți cu vârste între 5 și 85 de ani.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.