19 aprilie 2024, 6:32

Franciza PEPPA PIG este acum parte din LEGO DUPLO

Grupul LEGO, Hasbro și Merlin Entertainments vor aduce împreună la viață unul dintre cele mai vesele și îndrăgite personajesub formă de LEGO® DUPLO® – PEPPA PIG!

Chiar la timp pentru cea de-a 20-a aniversare a lui PEPPA PIG, cele trei companii sărbătoresc purcelușa preferată a tuturor, oferind noi experiențe pentru cei mici. Cu angajamentul comun de a crea și de a oferi experiențe de joacă minunate copiilor din întreaga lume, brandurile vor introduce noi modalități prin care preșcolarii se vor bucura de îndrăgitul și celebrul personaj PEPPA PIG, cunoscut pentru grohăiturile și chicotelile sale simpatice și, desigur,bucuria sa de a se arunca în bălți noroioase.

„PEPPA PIG este un personaj extrem de cunoscut, iar fanii LEGO ne-au cerut de ani de zile să facem acest parteneriat, astfel că era firesc ca cea mai populară purcelușă din lume să prindă viață în seturi LEGO. Suntem, astfel, încântați să concretizăm această colaborarealături de echipa extraordinară Hasbro”, spune Roberta Cardazzo, Design Manager pentru Grupul LEGO.

Această colaborare va face ca PEPPA PIG să prindă viață sub formă de cărămizi LEGO DUPLO pentru prima dată, precum și în cadrul atracțiilor și caruselelor incredibile din parcurile tematice Merlin. Primele experiențe vor fi lansate în acest an în Germania și Danemarca, inclusiv singura zonă LEGO DUPLO PEPPA PIG din lume la LEGOLAND® Billund și noul parc PEPPA PIG din Gunzburg, în Germania, situat lângă parcul LEGOLAND® Deutschland.

Dezvăluirea completă a produselor LEGO DUPLO PEPPA PIG va avea loc în curând pe:https://www.lego.com/ro-ro/themes/duplo, iar pentru inspirație și sfaturi despre joacă puteți accesa:www.LEGO.com.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol