22 mai 2024, 8:00

Gal Gadot de Crăciun! Wonder Woman are premiera în decembrie

Adevărații cinefili simt cu mare durere fiecare amânare a unui film. Pentru că 2020 a fost anul în care toate filmele au fost lăsate pentru 2021.

De aceea, o astfel de veste este CHIAR un eveniment. Cu atât mai mult cu cât filmul intra în calculele pentru blockbusterele anului…

Ei bine, Warner Bros a anunțat că „Wonder Woman 1984” nu va mai suporta nicio amânare și va veni în cinematografe de Crăciun. Nu exista variante pentru iunie, apoi august, apoi octombrie. Acum, gata! Decembrie este final! O vom vedea pe Gal Gadot de Crăciun.

Mai mult, simultan el va veni și online.

Gal Gadot de Crăciun!

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, va avea premiera pe HBO Max în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane.

El va fi disponibil pe platforma de streaming timp de o lună.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Lansarea filmului  „Wonder Woman 1984″ a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei.

Decizia de a renunţa la premiera tradiţională este surprinzătoare, pentru că „Wonder Woman 1984” – cu un buget de 200 de milioane de dolari – era aşteptat să fie unul dintre filmele de mare succes ale anului, cu potenţialul de a depăşi pragul de încasări de 1 miliard de dolari, scrie Variety.

„Wonder Woman”, primul film din serie dacă putem spune așa,  a fost unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din 2017. El a generat peste 800 de milioane de dolari, la nivel global.

Filmele pe care le așteptai la cinema, dar n-au mai venit


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol