28 ianuarie 2021, 4:30

Gala aniversară Ruxandra Donose – 30 LIVE ONLINE

Gala aniversară Ruxandra Donose – 30 va fi transmisă Live ONLINE pe canalul de Facebook al Filarmonicii George Enescu, sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 19:00.

Celebra mezzo-soprană română va fi acompaniată de Orchestra Română de Tineret, dirijor David Crescenzi.

Concertul va avea în program lucrări de G. Rossini, A. Vivaldi, Ch. W. Gluck, G. Rossini, G. Donizetti, P. Mascagni, F. Cilea, G. Rossini, C. Saint-Saens, G. Fauré, G. Bizet, A. Lara, publicul având ocazia să asculte în interpretarea marii noastre artiste arii binecunoscute din repertoriul liric. Dintre acestea nu vor lipsi Aria “Che faro senza Euridice” din opera Orfeo e Euridice de Gluck, Aria “Mon coeur s’ouvre à ta voix” din opera Samson și Dalila de Saint-Saens sau celebrele Seguidilla şi Habanera din opera Carmen de Bizet.

Gala aniversară Ruxandra Donose. Unde o vedem?

“Faptul că această gală aniversară se va transmite online live de la Ateneul Român pe 5 decembrie 2020, din păcate chiar și fără public, dar alături de Orchestra Română de Tineret, îl văd ca pe un semn de încredere în ceea ce va urma, în faptul că, sărbătorind 30 de ani de carieră internaţională împreună cu tineri muzicieni, alcătuim un arc peste timp, un arc de muzică, emoţie şi speranţă, întâlnindu-ne pe scenă, “pe viu” în aceste timpuri dificile”, a spus soprana. “Urez La mulţi ani cu sănătate tuturor în acest decembrie cu totul atipic şi sper să revin în 2021 pe cât mai multe scene din România cu acest program aniversar.”

Gala aniversară Ruxandra Donose – 30 a mai fost prezentată în aer liber în septembrie la Sibiu, în colaborare cu Filarmonica de Stat din Sibiu şi la Iaşi în colaborare cu Opera Naţională din Iaşi, urmând a fi prezentată în 2021 în mai multe oraşe din România.

Gala va putea fi văzută și ascultată la adresele

Centrul național Tinerimea Română  

Filarmonica George Enescu 

Citește și

Coronavirus. Deschiderea fastuoasă de la Scala din Milano, anulată

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.