CITIRE

Ghidul ilustrat pentru creșterea forței, vitezei ș...

Ghidul ilustrat pentru creșterea forței, vitezei și rezistenței în ciclism- Anatomia ciclismului

„Anatomia ciclismului răspunde la întrebări fundamentale și complexe și îți oferă o varietate de alternative pentru a-ți îmbunătăți antrenamentul general și cel specific ciclismului.” – Connie Carpenter-Phinney, medaliată olimpică cu aur la cursele de șosea.

Anatomia ciclismului te ajută să-ți îmbunătățești performanțele prin creșterea forței musculare și optimizarea fiecărei mișcări.

Aceasta vă va prezenta 74 dintre cele mai eficiente exerciții de ciclism, însoțite de descrieri clare, și ilustrații anatomice color care scot în evidență mușchii aflați în acțiune. Ilustrațiile mușchilor activi implicați în viraje, cățărări, coborâri și sprinturi reprezinta legătura dintre acestea și performanța în ciclism. De la pantele abrupte la terenurile alunecoase, Anatomia ciclismului te va pregăti pentru orice provocare întâlnită în cale.

Potrivit hotnews.ro, Dr. Shannon Sovndal este fondatorul și proprietarul companiei ”Thrive Health and Fitness Medicine”, o echipă alcătuită din medici, fiziologi și atleți de elită, care oferă clienților programe personalizate de îngrijire a sănătății și antrenament de fitness. De curând, a fost desemnat medic al echipei de ciclism profesionist Garmin/Chipotle.

Sursa: twitter.com

Fie că te antrenezi pentru următoarea competiție de ciclism sau doar vrei sa urci dealul ala abrupt fără să-ți iasă sufletul, Anatomia ciclismului te va ajuta să valorifici la maximum fiecare cursa.

Așadar, cu ajutorul acestei cărți, vei reuși să-ți orientezi exercițiile către anumite zone ale corpului, să reduci tensiunea musculara și să reduci numărul accidentărilor care apar de obicei. De asemenea, vei învăța să asamblezi toate elementele pentru a pune la punct un antrenament axat pe nevoile și obiectivele tale personale.

De asemenea, Sovndal locuiește în Boulder, Colorado și este coautor al cărții ”Fitness Cycling”, a scris numeroase articole pe teme sportive și a ținut prelegeri pe subiecte legate de activitățile fizice. A urmat ”Facultatea de medicină” a Universității Columbia din New York și și-a efectuat rezidențiatul la Universitatea Stanford din California.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.