3 martie 2021, 7:52

Gordon Ramsay și-a deschis un nou restaurant. Vezi prețurile, te enervezi și îți trece foamea

Unicul și irepetabilul Gordon Ramsay și-a deschis un nou restaurant. Pentru că n-a găsit în altă parte a zis – “Fie, mă sacrific, e bine și în cadrul magazinului Harrods”.

Localul este, de fapt, o variantă a celui deținut de Chef în Las Vegas – Gordon Ramsay Burger. Promite mult ți mai ales „să aducă gustul Americii, fără călătoria transatlantică”. Lucru pe care îl veți constata mâncând acolo este că nu ajungeti dvs în Vegas, dar biletul de avion tot îl plătiți, camuflat în prețul burgerului.

Gordon Ramsay Burger din Londra și-a făcut repede simțită prezența pe rețelele sociale în special din cauza (sa să zicem datorită?) comentariilor negative la adresa prețurilor.  Astronomice!

Gordon Ramsay și-a deschis un nou restaurant. Câteva „scoruri”

Printre sandvișurile oferite se numără un burger 1849 Wagyu, care conține o chiftea rumenită din mușchi de vită Wagyu, brânză Pecorino cu trufe, dar și trufe negre proaspete – totul pentru 106$ (80 de lire).  Atenție, cartofii prăjiți NU sunt incluși în preț, scrie Fox News.

Ceilalți burgeri au și ei prețuri care te fac să te enervezi și să-ți treacă foamea. Unul cu homari și creveți costă 42 de lire (56USD sau 227 de lei, dacă vreți). Cel picant Hellʼs Kitchen (cu brânză mozzarella și sos aioli cu ardei iute jalapeno) costă 33 de dolari. În fine, cel mai ieftin – burgerul american – “face” numai 28 USD. Ne referim, evident, doar la burger, fără garnitură.

În fine, tot meniul îl puteți consulta aici, dacă vă gândiți să luați un credit pentru nevoi personale.

Ramsay și-a apărat creația și a răspuns criticilor.

„Vă promit că nu ați gustat niciodată ceva atât de delicios ca excelenții burgeri de la Gordon Ramsay Burger”, a declarat el pentru Hot Dinners. „Perfecționez burgerii de ani de zile în America și acum, la Harrods, vă vom aduce la nivelul următor”.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.