3 martie 2021, 19:35

HBO MAX vine în România în a doua jumătate a lui 2021

Abia lansat în mai în Statele Unite, HBO Max promite să devină un rival important pentru serviciile de streaming populare, precum Amazon sau Netflix.

Deja avalanșa de știri despre premierele HBO Max i-a făcut pe mulți să saliveze. Și să se întrebe – dar în Europa când veniți?

Șeful HBO Max Global, Andy Forssell, a declarat că, în a doua jumătate a anului 2021, HBO Max se va extinde în America Latină și Europa. Declarația a fost făcută în cadrul unui Web Summit, la Lisabona.

Comparând serviciul de streaming al HBO cu concurenții săi, Forssell a spus că acesta se bazează mai curând pe o grilă realizată cu ajutorul recomandărilor “umane” de conținut decât pe una făcută la sugestia algoritmilor și datelor.

„Până la sfârșitul anului ambele regiuni vor fi foarte active”, a spus Forssell. El a împărtășit faptul că, anul viitor, HBO va actualiza serviciile HBO existente în Europa direct la consumator în HBO Max. Ceea ce echivalează cu dublarea cantității de conținut și adăugarea a mult mai multe capacități.

HBO MAX vine în România. Este doar o chestiune de timp

Discutând despre planurile internaționale de expansiune, Forssell a menționat că planul urmează să fie aplicat în 190 de țări.

„Este doar o chestiune de cât de repede putem face acest lucru”.

Lansarea în timpul pandemiei a fost un factor pozitiv pentru serviciul HBO Max. După lansare, HBO a înregistrat un consum cu 60% mai mare pe utilizator, decât în ​​trimestrul anterior pandemiei.

Pe 30 septembrie 2020 HBO Max ajunsese la 8,6 milioane de abonaţi doar în SUA. Cu un potenţial de 28,7 milioane de abonaţi – clienţi ai serviciului HBO care erau eligibili să activeze HBO Max.

Împreună cu spectacolele originale HBO precum Succession, spectatorii au profitat și de ocazie pentru a viziona sau revedea seriale celebre precum The Sopranos și The Wire.

Deocamdată nu se știu alte detalii despre implementarea noului canal în Europa. Nu se știe dacă publicul european va avea șansa să urmărească, alături de cel american, marile premierele de filme  ale lui 2021. Titlurile mari, prognosticate să fie prezente simultan atât pe marile ecrane cât și online. Totuși, vestea bună e că HBO MAX vine în România! Cumva.

Citește și

Cum vrea Netflix să atragă noi abonați


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.