19 aprilie 2024, 5:25

„Grădina Luminilor”, până în luna martie, la București

„Grădina Luminilor”, cu tema „Alice în Țara Minunilor”, va continua să lumineze în fiecare seară Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București, până la data de 3 martie.

Peste 130.000 de vizitatori s-au bucurat de „Grădina Luminilor”, cu tema „Alice în Țara Minunilor”, în Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București, în primele două luni de la deschidere.

Potrivit Radio România București FM, expoziția multimedia a debutat în data de 3 noiembrie 2023 și este organizată sub forma unui traseu cu un singur sens de mers. Intrarea și ieșirea se realizează prin locuri diferite, pentru a se evita aglomerarea căilor de acces și a aleilor.

Sunt peste 30 de instalații luminoase, scene tematice și personaje din lumea magică “Alice în Țara Minunilor”.

Numărul de puncte de lumină LED este de peste un milion, iar printre atracțiile principale se numără tunelul luminat de 200 de metri, locul de joacă creat pentru copii și spectacolele multimedia de lumini și sunet.

Interesul vizitatorilor dovedeste dorința publicului de a experimenta magia oferită de spectacolul de lumini, atractiv și pentru turiștii străini.

Organizatorii au notat un procent semnificativ de vizitatori din alte țări, impresionați de frumusețea și originalitatea expoziției, care contribuie, astfel, la promovarea turismului în România.

„Numărul mare de vizitatori ne încurajează să continuăm să creăm și să organizăm expoziții care să inspire și să aducă oamenii împreună. Ne dorim să fim un punct de întâlnire pentru familii, prieteni și pentru toți cei care împărtășesc pasiunea pentru lumină și povești” a declarat Michal Chojnacki, CEO Wonderful Lighting.

„Grădina Luminilor” va continua să lumineze în fiecare seară Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București până la data de 3 martie 2024.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol