10 iunie 2022, 9:54

Happy End. Mireasa a murit, așa că mirele s-a însurat cu sor-sa. Apoi, fericiți, au incinerat-o

Stai și te mai miri ce mai inventează viața…

Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei sale, după ce aceasta s-a prăbușit și a murit, subit, în fața altarului.

Potrivit  Times of India  incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când mirele, Mangesh Kumar, urma să se căsătorească cu Surbhi. Însă tânăra Surbhi s-a plâns că nu se simte bine și s-a prăbușit chiar în timpul ritualului de nuntă.

Familia a dus-o rapid la spital, dar, din păcate, a fost declarată moartă. Cauza decesului a fost infarctul.

(Și mai zici că bucuriile nu provoacă atac de cord)

Continuare…viața curge, molcomă, ca valurile fluviului Gange

(Localul era închiriat, sarmalele erau la cuptor, zaibărul era și el diluat și pus în sticle, cei din formație primseră avansul…)

Moartea miresei nu a stricat și planurile de nuntă… Dacă pregătirile tot erau făcute, mirele a vorbit cu părinții lui Surbhi și a cerut mâna celeilalte fiice, sora mai mică a miresei decedate.

Șocant, părinții au fost de acord, iar ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsuflețiti al lui Surbhi zăcea într-o altă cameră alăturată.

Mireasa a murit. Conflict…Geta-i sor-mea, bă!

(În care justițiarul Salman Khan își face apariția)

Supărat de întorsătura neașteptată a evenimentelor, fratele lui Surbhi, Saurabh, a izbucnit: „A fost o situație bizară, întrucât nunta surorii mele mai mici avea loc în timp ce cadavrul celeilalte surori zăcea într-o altă cameră”.

(tratative)

„Nu știam ce să facem în acel moment”, a mai spus fratele miresei. „Cineva care venise la nuntă a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha să se căsătorească cu mirele. Ambele familii au discutat și au fost de acord.

(puțin piar)

Unchiul miresei a vorbit cu presa locală și a spus că decizia de a merge mai departe cu nunta nu a fost deloc ușoară.

A fost o decizie grea pentru familia noastră”, au spus unchiul mireseilor. „O fiică zăcea moartă într-o cameră, iar nunta alteia se desfășura într-o altă cameră. Nu am experimentat niciodată astfel de emoții mixte. Durerea pentru moartea lui Surbhi și fericirea pentru nunta lui Nisha…

After Party

Surbhi a fost incinerată imediat după nuntă, scrie Digi24.

Final Alternativ. Sau Backup

Nunta lui Mangesh Kumar nu este prima ceremonie din India care se încheie într-un mod atât de bizar. Luna trecută, o mireasă s-a căsătorit cu un invitat la nuntă, după ce mirele a dispărut.

Foto: unsplash.com

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol