5 august 2020, 5:16

Horoscop 05 iulie 2018. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru azi

În fiecare zi, astrele îți prezic lucruri mai mult sau mai puțin plăcute, astfel, pentru a evita situațiile tensionate din viața ta, citește horoscopul zilnic și lasă-l să te ghideze. Iată ce ți-e scris în stele pentru azi:

 • Berbec- 21 Martie-20 Aprilie

Din dorința de a rezolva toate treburile restante din ultimele patru săptămâni există riscul să pierzi din vedere amănunte importante și astfel să gafezi serios. Alege prioritățile și evita stresul psihic și fizic. Suprasolicitarea nervoasa este accentuată. Rezervă-ți momente de răsfăț cu o baie aromată, o vizită prin magazinele preferate sau pentru un taifas cu cineva drag.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Taur- 20 Aprilie-20 Mai

Detașează-te de toate și meditează la frumusețile vieții. Chiar dacă traversezi momente delicate, tensionate bine pe alocuri ai încredere că sunt pasagere și providența veghează atent asupra ta. O dieta potrivită, un dialog cu cineva drag și de încredere te va revigora pe deplin. Fii prudent și discret în plan profesional, deoarece se pot ivi conflicte în umbră.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Gemeni- 21 Mai-21 Iunie

Oricât ai încerca să te apropii de prieteni, de colegii de munca sau să le intri în grații, șansele de a izbucni o discuție aprinsă sunt mari și aducătoare de conflicte pe termen lung. Ferește-te de aceste persoane și numai la nevoie relaționează cu ei. Seara, retrage-te în liniștea și confortul casei. Membrii familiei te vor sprijini necondiționat, astfel poți discuta cu ei pe îndelete.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Rac- 22 Iunie-22 Iulie

Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, dar și cu alți oficiali ai unor instituții sau cu persoanele cu autoritate din familie. Traversezi o perioadă în care suporți greu sau deloc o personalitate puternică sau pe cineva care îți impune să te comporți sau să faci cum spune el. Fii cât mai discret, controlează-ți gândurile și reacțiile, pentru că ziua predispune la conflicte îndelungate.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Leu- 22 Iulie-22 August

Ești tentat să faci demersuri pentru o călătorie îndepărtată sau pentru a te integra într-un program de instruire pe termen lung. Minunat este că primești un sprijin important din partea prietenilor sau a persoanelor din segmentul profesional. Alege-ți vorbele cu grijă și folosește tonuri potrivite. Riscul de a te implica în discuții aprinse este mare și păgubos.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Fecioară- 23 August-22 Septembrie

Este rost de cheltuieli pe facturi, taxe, credite sau pe servicii de care ai beneficiat mai demult. Cheltuielile neașteptate sunt mari, dar poate fi vorba despre cheltuieli ale celor dragi și pe care ești nevoit să le achiți tu. Fii prudent și nu te hazarda în investiții care nu te privesc. În primul rând, partenerul de viata sau cineva din anturajul profesional te pot solicita financiar foarte mult.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Balanță- 23 Septembrie-22 Octombrie

Este o zi în care relațiile parteneriale pot lua turnuri neașteptate și nedorite. Posibil să se finalizeze un parteneriat profesional sau un mariaj. Oricum de la acest moment încolo, aceste tipuri de relații se vor reconfigura total. Ascultă doleanțele celorlalți și nu te avânta în polemici fără rost. Dacă acum sunt niscai neplăceri le poți depăși cu răbdare și diplomație.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Scorpion- 23 Octombrie-21 Noiembrie

Relațiile colegiale sunt tensionate și oricând poate izbucni un conflict. Ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să eviți implicarea în treburile altora. Pe de alta parte și sănătatea poate da semnale ca ar fi nevoie de îngrijiri de specialitate. Pe cât posibil evită consultațiile și analizele medicale, deoarece există riscul diagnosticării greșite.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Săgetător- 22 Noiembrie-21 Decembrie

Relația cu persoana iubita este tensionată, de aceea evită să provoci discuții fără rost. Așteptările tale în materie de iubire sunt nefondate, iar astăzi intervine și o doza importantă de subiectivism în aprecierile tale. Canalizează-ți eforturile spre activități distractive și spre hobby-uri. Cineva din anturajul apropiat te poate susține necondiționat în aceste demersuri.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Capricorn- 22 Decmbrie-19 Ianuarie

Ai avea spor în desfășurarea treburilor domestice. Sunt șanse să rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează de mult, să faci curățenii generale sau să repari împreuna cu specialiști, diverse prin casa. Se recomandă atenție mare la instalațiile de foc și de aer, deoarece se pot produce avarii considerabile. În relațiile cu membrii familiei există tensiuni momentane.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Vărsător- 20 Ianuarie-18 Februarie

Călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu multe persoane sunt reprezentative pentru astăzi. Forfota din preajma ta, implicarea în discuții aprinse sau în rezolvarea unor chestiuni personale te pot obosi mult. Ocupă-te de prioritați și evita-i pe aceia care te suprasolicita sau doresc subtil să afle amanunte despre tine și viața ta. Spre seară, relaxează-te cu un film amuzant.

sursa: horoscopcafe.ro

 • Pești- 19 Februarie- 20 Martie

O zi interesantă la capitolul financiar. Pe de o parte sunt posibile câștiguri de pe urma activității depuse la locul de muncă, însa pe de altă parte, când te aștepți mai puțin apar cheltuieli serioase. Fii cumpătat în toate! Ești vulnerabil în fața ispitelor culinare, astfel că apelează la cineva drag să te ajute în acest sens. Seara îți va aduce relaxare și buna dispoziție.

Sursa horoscopcafe.ro

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.