CITIRE

Horoscopul zilei – 10 iulie 2018 – vezi ce ți-au p...

Horoscopul zilei – 10 iulie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Configurația astrală de azi este marcată de un aspect relativ dificil, care tinde să diminueze pragmatismul și să inducă senzații și stări de spirit neobișnuite.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi e necesar să folosești cu precauție cuvintele și să fii cât mai prezent în conversațiile pe care le porți. Dacă te lași condus de impulsivitate, riști să transformi orice interacțiune într-o luptă, iar cuvintele rostite nu doar că vor fi regretate, dar de cele mai multe ori nici nu reprezintă adevărul. Folosește limbajul și cunoașterea pentru a crea ceva ce te inspiră, în loc să le folosești în dispute.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Cum siguranța materială este esențială pentru tine, astăzi probabil te gândești la soluții în acest sens, pe care ai șansă să le găsești. Însă, atenție la tendința de a risipi prea multă energie și eventual prea mulți bani în capricii de moment și în investiții făcute din frustrare. E esențial, de asemenea, să fii cu băgare de seama la cuvinte, mai ales în discuții care vizează banii și afacerile. Nu promite mai mult decât poți/vrei să faci.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Luna va trece în semnul tău solar, iar contextul astral este unul destul de ambiguu. E destul de tentant să priveșți în mai multe direcții simultan, să te risipești în activități multe începute și neterminte ori să te încâlcești în propriile gânduri care de multe ori rezultă din exterior. Așadar, astăzi fă lucrurile pe îndelete, evită deciziile importante și fii mai îngăduitor, atât cu tine cât și cu cei din jur.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Tu ai nevoie de odihnă, relaxare și discreție. Luna în Gemeni în contextul astral actual agită destul de mult mințile oamenilor și aduce în discuție multe informații și direcții de judecată, destul de departe de adevăr. Așadar, ascultă mai mult, vorbește mai puțin și apoi triază totul bazându-te pe intuiție și bun simț. Darul acestei zile sunt revelațiile, veștile și răspunsurile interioare.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Luna în Gemeni activează astăzi zona prietenilor și anturajului, astfel că e posibil să percepi atmosfera ca fiind destul de încărcată, dinamică și epuizantă uneori. Parcă toți vor să te întrebe ceva sau să-ți ceară ceva și fiecare vrea să se facă auzit cu tot dinadinsul. Așadar, e esențial să fii atent în ce conversații te implici și căror invitații/cereri le dai curs, astfel încât să fii sincer cu tine și să-ți conservi energia și resursele.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Cuvintele care-ți sunt adresate astăzi, de către șefi sau alte persoane cu autoritate, au fie iz de critică, fie de judecată, prin urmare te vezi nevoit să te aperi sau să reprimi nemulțumirea. Este o perioadă în care comunicarea tinde să fie tăioasă, ambiguă și cu multe derapaje în ce privește sinceritatea și adevărul. E o provocare, așadar, să-ți menții coloana dreaptă și să spui când nu ești de acord, fără a fi dezagreabil sau a întreține lupte pe care nu vei mai ști cum să le oprești.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Poți alege să te prinzi în lupte mărunte, ținând cu dinții de un punct de vedere și apărându-l până în pânzele albe, sau poți să privești dincolo de asta, cu înțelepciune, detașare și răbdare. Astfel, ți se vor revela soluții, idei și căi noi, adecvate acestui moment din viața ta. Totul e să ai încredere în inteligența ta și nu doar în convingeri care te limitează. În altă ordine de idei, în aceste zile, nu crede chiar tot ce vezi și auzi.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua aceasta îți poate aduce în egală măsură, atât daruri și favoruri (în prima parte a zilei, cu precădere), cât și dezamăgiri în special de la prieteni. Cea mai constructivă și sănătoasă atitudine este aceea lipsită de așteptări și condiții, indiferent cât de apropiați îți sunt oamenii vizați. Pe de altă parte, e posibil să existe tensiuni în cadrul unui grup, din cauza unor dezacorduri cu privire la un proiect. Ai răbdare să se limpezească apele și să ai toate detaliile înainte să iei decizii.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi este foarte importantă forma de exprimare a dorințelor, așteptărilor și a nemulțumirilor în raport cu ceilalți. Armonia în relații poate fi păstrată sau, dimpotrivă, poate fi distrusă, de atitudinea potrivită. Așadar, chiar dacă te temi că ai putea pierde ceva în ce privește imaginea sau statutul, rămâi centrat în adevărul tău, dar fără a încerca să-l anihilezi pe al altora. În felul acesta îi lași fiecăruia posibilitatea de a reflecta, în loc să se apere din start.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

În cazul tău, poate exista destul de mult freamăt la locul de muncă, astfel că multe cuvinte zboară din gură înainte să fie văzute și gândite. De aceea, e bine să fii conștient de această energie a zilei și să-ți păstrezi, pe cât posibil, criticile și poveștile pentru tine. Orice cuvânt spus la momentul sau persoanei nepotrivite poate costa mai scump decât îți imaginezi. În altă ordine de idei, nu lua în seama toate zvonurile care-ți ajung la urechi, mai bine verifică înainte să crezi.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Umorul te poate scoate astăzi din orice situație încurcată sau tensionată. Mai ales atunci când se întâmplă să nu-i găsești pe acei oameni care ți-au promis ceva sau când așteptările tale par să fie blocate una după alta. Oricum, încearcă să găseșți cai de ieșire creative din orice situație și păstrează-ți detașarea și seninătatea. Uneori, chiar când par nepotrivite, contextele în care ajungi sunt, de fapt, ideale pentru ce ai nevoie să vezi și să primeșți.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Luna în Gemeni activează zona casei și a căminului. E posibil să fie multe discuții cu cei dragi, multe dispute chiar. Sunt nemulțumiri adunate, care acum răbufnesc fără nicio cenzură. Prin urmare, e foarte important să-ți păstrezi echilibrul și să te raportezi la tot contextul că la unul eliberator, chiar dacă încă nu ai soluții. E posibil să fii sprijinit de cineva drag, pentru achiziția unui bun pentru casă, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.