1 iunie 2020, 16:58

Horoscopul zilei – 11 iulie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Este un moment bun pentru a demara o afacere sau pentru a începe ceva nou. Astăzi, domeniile favorizate sunt: construcțiile, comerțul cu cărți sau papetărie și cu alimente.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

La serviciu se anunță forfota. Relațiile colegiale sunt conflictuale, iar șefii îți dau și mai mult de lucru.  Ar fi bine să te bazezi doar pe forțele tale. Organsimul tău este destul de obosit, putându-se accentua afecțiunile legate de sistemul digestiv. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Relațiile sentimentale și cele cu copiii alcătuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile altercațîi, dar reține că sunt doar toane momentane. Emotivitatea este la cote înalte și astfel poți deveni subiectiv în relațiile cu ceilalți. Evita implicarea excesivă în treburile celorlalți și orientează-ți eforturile către o activitate dragă sufletului tău. Spre seară adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

În treburile gospodărești ai mai mult spor astăzi. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curațenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu un strop de efort vei depăși totul cu brio. Ești foarte combativ și de aici poți strica relații bune!

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Este posibil să faci mai multe drumuri astăzi, însă pe distanțe scurte. Fie că mergi la o rudă apropiată sau ai ceva de rezolvat în scop profesional, înarmează-te cu răbdare și concetrează-te pe scopul întâlnirilor. Ești emotiv și există riscul să te implici prea mult în treburile altora. Mentalul tău chiar are nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Te preocupă câștigurile dobândite în urmă muncii depuse la un serviciu. S-ar putea să fii nemulțumit de balanța dintre efortul depus și plată, însă ai încredere că Universul îți va oferi toate resursele de care ai nevoie și mai ales când ai nevoie. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente de relaxare. Atenție la așa-zișii prieteni și susținători!

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Debordezi de energie și elan. Totuși, stările tale de spirit îi pot deranja pe ceilalți dacă te implici prea mult în viața lor. Ocupă-te pe îndelete de tine și mergi la un salon de înfrumusețare și întreținere corporală sau gândește-te la îmbunătățirea garderobei. Se recomandă prudență în domeniul profesional și în relațiile cu șefii! În orice moment imaginea ta publică poate fi compromisă.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Dorința de interiorizare este la cote înalte. Recomandabil este să fii cât mai discret, să-ți dozezi eforturile și să-ți rezervi momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Se pot accentua afecțiunile legate de aparatul digestiv și osos. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece sunt episoade ce pot fi tratate suficient cu remediile naturiste.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Se întrezăresc astăzi întâlniri și dialoguri interesante cu prietenii. S-ar putea să-ți orientezi atenția și eforturile către grupuri, organizațîi, asociații cu scopuri umanitare. Fii prudent, deoarece sunt momente pasagere. Este nevoie să investeșți resurse serioase în relațiile parteneriale și în proiectele tale de viitor. Se recomandă prudență la cheltuieli și la datorii!

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Apariția ta publică este mult studiată astăzi de către ceilalți. Sunt posibile provocări de la colegii de serviciu, în special de la șefi. Fii prudent în declarații și fapte. Sunt momente episodice, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece. Relațiile profesionale sunt în continuă transformare. După-amiază, adună-ți prietenii la o petrecere surpriză, dar cheltuiește cât mai puțin posibil.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Un prieten din străinătate îți oferă vești prețioase legate fie de o călătorie de agrement, fie de una în scop profesional. Chiar dacă întâmpini neplăceri vizavi de capitolul relații cu străinătatea, reține că sunt doar episoade pasagere. Mentalul este răscolit, așa încât evită deciziile majore, promisiunile sau discursurile publice. După-amiază, delectează-ți sufletul cu o piesă de teatru sau cu un film bun.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi favorabilă achitării facturilor și datoriilor. E adevărat că banii pe care îi câștigi din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt insuficienți, dar cu o organizare eficientă a bugetului vei reuși să rezolvi toate cheltuielile. De la bani și bunuri pot apărea conflicte serioase și greu de aplanat cu membrii familiei. Ar fi bine să priveșți lumea și oamenii dintr-o altă perspectivă.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Ori partenerul de viață, ori cel de afaceri te poate provoca la discuții legate de activitățile desfășurate în comun. Tensiunile sunt evidente, de aceea fii prudent și ascultă atent ce ți se reproșează. Mentalul este confuz și cu greu te poți exprima. Bine ar fi să te gândești puțin în singurătate la colaborările în care ești implicat și să lași deciziile majore necesare acestui capitol pentru o altă perioada, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.