20 februarie 2020, 0:35

Horoscopul zilei – 12 iulie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Trigonul Venus-Uranus, care are marchează configurația astrală de azi, ar putea să inducă o anumită instabilitate în plan sentimental, dar care își va găsi o rezolvare plăcută.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Sunt șanse să-ți petreci ziua mai mult acasă, fie alături de membrii familiei, fie împreună cu neamurile. Chiar dacă apar neplăceri, discuții aprinse, tu ești artizanul care poate dizolva și rezolva orice divergențe. Îndreaptă-ți atenția și spre activitățile domestice care trenează de ceva vreme. O curățenie generală, câteva reparații sau planificarea achiziționării unor bunuri.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvente. Posibil să-ți displacă remarcile sau sfaturile unora, însă mai bine a-i lua aminte la cele aflate astăzi. Totul are o noimă, astfel că folosește partea bună a lucrurilor. Cultivă simțul umorului și ai încredere că Universul îți trimite numai oamenii, informațiile și situațiile utile.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua poate aduce bonusuri neașteptate, dinspre locul de muncă. Informațiile privitoare la veniturile tale din muncă desfășurată sunt contradictorii, în sensul că sunt șanse fie de amânare a unor plăți, de reducere a salariului, fie de schimbarea a condițiilor de lucru. Creionează un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni și urmează-l cu încredere.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi cu o încărcătură emoțională deosebită, de aceea fii prudent. Îți sunt favorizate activitățile ușoare, alcătuirea planurilor de viitor și plimbările prin locurile preferate alături de cineva drag. Evita spațiile zgomotoase și oamenii care te suprasolicită psihic! Sunt multe lucruri minunate în lumea asta cărora le poți acorda din plin sprijinul și atenția ta.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Rezervă-ți momente de odihnă și ocupă-te numai de activități ușoare. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului digestiv sau ale sistemului osos. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, pe cât posibil. Odihnă, detașarea de cotidian și încrederea în forțele proprii îți sunt de mare folos.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Relațiile cu prietenii sau cu susținătorii din segmentul profesional pot lua turnuri interesante. Ar fi bine să reții cele discutate și petrecute astăzi, deoarece sunt un preambul la felul în care se vor desfășura aceste relații timp de patru săptămâni de acum încolo. Este momentul să te desprinzi de unele persoane care doar profită de pe urma ta și asta în mod vizibil.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Se petrec lucruri interesante în segmentul profesional, mai ales în relația cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit dacă lași frâu liber emoțiilor sau scapi declarații care ar trebui ascunse. Cu puțin efort și bunăvoința vei reuși să depășeșți totul cu bine. Sprea seară, retrage-te lângă membrii familiei.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Te preocupă activitățile intelectuale care îți solicită mult gândirea și imaginația. Astfel, la locul de muncă ai șanse să desfășori cu succes orice sarcina de lucru. Totuși discerne atent cum rezolvi lucrurile, pentru că există riscul să te suprasoliciți și să gafezi serios. După-amiază sunt momente bune pentru a viziona un spectacol de teatru, un film sau pentru a vizita o expoziție de artă.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Segmentul financiar comun cu alții îți poate aduce rezolvarea unor chestiuni vechi, de genul achitarea unor facturi sau datorii, plata unor eforturi depuse într-un contract de colaborare, lămuriri legate de moșteniri și partaje personale sau profesionale. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu sfaturi bune. Ar fi bine să asculți ce ți se spune și să decizi în consecință.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu persoanele alături de care desfasori activități profesionale. Pentru că sunt momente încărcate de subiectivism ar fi bine să nu pleci urechea la tot ce auzi. Pe de altă parte, ceilalți oglindesc multe fațete ale personalității tale, iar din când în când trebuie să te confrunți cu asta. Seară aduce alinare acasă, printre cei dragi.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Chiar dacă ți-ai propus să lucrezi astăzi mult și pe îndelete este posibil că planul să-ți fie răsturnat de alte chestiuni care intervin și trebuie rezolvate urgent. Adaptează-te situației și ai încredere că vei rezolva totul cum se cuvine. Îngrijește-ți sănătatea și alternează regulat orele de muncă cu cele de odihnă. Asta te poate scăpa de multe neplăceri ulterioare.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

De bun augur sunt activitățile împreună cu persoana iubită și cu copiii. Totuși sunt posibile discuții aprinse pe lucruri banale. Cumva în fundal există unele tensiuni între tine și cei dragi, iar din când în când, acestea ies la suprafață pentru a fi dizolvate. Acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt și evită să ai așteptări mari din partea celorlalți. Bucură-ți sufletul cu un hobby, conform astrocafe.ro!

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.