CITIRE

Horoscopul zilei – 15 iunie 2018 – vezi ce ți-au p...

Horoscopul zilei – 15 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

În plan profesional și în domeniul afacerilor, configurația astrală de astăzi induce o tendință către inițiative personale și acțiuni individuale. În plan sentimental este de așteptat să se manifeste o dorință de libertate, de nou, de aventură.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Traversezi o perioadă în care simți nevoia să te repliezi după niște evenimente solicitante, sau să te ocupi mai mult de planul personal și mai puțin de cel profesional. Însă cea mai bună soluție este să le îmbini armonios pe amândouă, fără însă să te neglijezi și, mai ales, fără să-ți neglijezi sănătatea. Pe de altă parte, ar fi bine să înveți să mai delegi din sarcini, din când în când.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

O zi importantă la nivel de comunicare și transmitere de informații, călătorii sau loc de muncă. E bine că astăzi să continui/dezvolți un proiect început deja și să faci ajustările și corecturile necesare. Nu sunt recomandate deciziile importante sau inițierea unui proiect nou. Fii atent și la sfaturile prietenilor, care par să fie doar pe jumătate bine intenționate.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Îți doreșți atât de mult să-ți asiguri o anume stabilitate financiară și materială, încât eșți tentat să faci niște compromisuri profesionale, sau să iei decizii pripite în privința unor relații. De fapt, e posibil să te simți prea puțîn susținut, într-o perioada în care chiar ai nevoie să simți că ai aliați. O zi cu multă emoție și cu dorințe intense, în care nu sunt recomandate schimbările majore.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

O perioada destul de încărcată, nu atât cu problemele tale, ci mai mult cu stări și nevoi ale celorlalți. S-ar putea că în curând să-ți dai seama că toate experiențele de acum îți sunt foarte utile, pentru că te ajută să găseșți eventuale erori în planurile pe care le-ai făcut și să descoperi cele mai bune soluții și strategii pentru viitor.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Stressul, emoțiile, oboseală acumulată, îți cam dau dureri de cap. Sau de stomac. Parcă nimic nu-ți priește, nu ai chef de nimic, nu vrei decât să lancezesti, fără să te gândeșți la nimic. De fapt, exact de asta ai nevoie acum, așa că ia-ți o zi liberă, și fii sigur că nu se oprește pământul din cauza asta. Iar dacă tot e să depui efort într-o direcție, cea a finanțelor  e cea potrivită. Pentru că poți să eviți niște pierderi, regândind bugetul.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Este posibil că astăzi să ai parte de câteva dezamăgiri în zona carierei și a relațiilor cu persoane autoritare. E o ocazie bună să înveți și să accepți că cea mai bună cale de a evita dezamăgirile este să renunți să-ți mai creezi așteptări de la oameni. De asemenea, este o ocazie bună să mai faci puțînă curățenie în cercul de prieteni, dar și  să apreciezi mai mult gesturile generoase.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Bate fierul cât e cald. Luna traversează astăzi zona carierei, astfel că ai șanse să faci pași înainte în acest sens. De asemenea, dacă ai dorit să obții ceva prin intermediul unui șef, acum e momentul să deschizi subiectul pentru că știi exact cum să abordezi lucrurile. În ce privește viitorul tău, chiar dacă nu zăreșți nimic la orizont și ți se pare că e doar ceață în față ta, ai răbdare, vei șți în curând tot ce ai nevoie.

 

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

S-ar putea să fi ajuns într-un punct, în care realizezi că aspirațiile tale de până acum nu mai sunt de actualitate, nu mai rezonează cu ține. Și oricât de greu ți-ar fi să accepți schimbările,  realizezi că nu există altă cale. O zi în care multe convingeri sunt analizate și revizuite, iar viziunea despre viață poate suferi transformări profunde. Este binevenit orice demers de rafinare spirituală: lectură, conversații cu persoane înțelepte și cu o experiență bogată, înscrierea la un curs.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Nu prea eșți obișnuit să „te întinzi cât îți e plapumă”, nu-ți plac constrângerile de niciun fel, mai ales cele financiare. Iar faptul că acum e necesar să-ți reduci cheltuielile și să fii precaut, îți accentuează frustrările. Totuși, nu uită nenumăratele motive de bucurie și recunoștință, prezente în viață ta. Doar uită-te în jur și hrănește-te cu energia gratitudinii. Totul se rezolva și totul are un scop, dar tu știi asta mai bine decât oricine.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi, nevoia de recunoaștere și atenție este foarte puternică, așa că tinzi să-ți creezi așteptări în ce-i privește pe cei din jur. Având în vedere că eșți și destul de sensibil și tinzi să iei totul personal, până la supărare nu e decât un pas. Așadar, sfatul meu este să renunți la așteptări, să vorbeșți deschis despre dorințele și sentimentele tale, să fii deschis și sincer. Manipularea celor din jur ar trebui evitată!

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Pare să fie o zi dedicată muncii. O muncă destul de obositoare și lipsită de eficientă pe care ți-ai dori-o. Aspectele sunt tensionate și sugerează o lipsa de cooperare la locul de muncă, strecurarea unor greșeli, blocarea unor demersuri în cadrul unui proiect. Cert este că ai sentimentul că bați pasul pe loc, ceea ce te face să-ți cam pierzi răbdarea. Totuși, este o ocazie bună pentru a ajusta, repara, modifică ceva. Cu condiția să ai răbdare și să iei totul încet. Sănătatea merită o atenție deosebită. Alimentația ar trebui să fie una ușoară.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi se pare că eșți foarte emotiv și hipersensibil. Mai ales în problemele sentimentale. Se pare că ai tendința de a te agață de ceva sau cineva, manifestând posesivitate și atașament foarte strâns. Așadar, iată soluția pentru a scapă de tensiuni: renunță la atașamente, dă spațiu oamenilor dragi din viață ta, concentrează-te asupra ta, și nu asupra altora, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.