27 octombrie 2020, 5:48

Horoscopul zilei – 21 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Configurația astrală a zilei de azi este marcată de trigonul format de planetele Mercur și Neptun, un aspect care favorizează preocupările deosebite și atitudinile nobile precum gesturile amabile, respectul pentru cei din jur, interesul pentru frumusețe și cosmetică.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

În relațiile parteneriale pot interveni astăzi discuții aprinse, datorate felului tău de a fi și de a te implica în activitățile comune cu alții. Răzgândirile sunt frecvente în această perioada, fapt care duce la încurcături și revenire asupra unor decizii vechi. Fii înțelegător, cultivă răbdarea și gândirea pozitivă! Ai încredere în semeni și lasă suspiciunile deoparte. Pentru seară planifică o șuetă cu cineva drag.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Ești preocupat de sarcinile de lucru pe care le ai de îndeplinit la serviciu. Colegii vor să-ți taie elanul, însă tu ar trebui să faci ce ți-ai propus și să nu răspunzi la provocări. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului renal. Ar fi bine să-ți planifici un control medical, indiferent de natură afecțiunii. Dar, pentru astăzi dozează-ți eforturile și ai grijă de sufletul și trupul tău.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Activitățile de creație sunt favorizate astăzi și bine ar fi să-ți rezervi momente liniștite pentru a le desfășura. Ai șanse să realizezi adevărate opere de artă, de care se pot bucură și alții. Negurile pot apărea dinspre relația cu persoană iubita sau cu copiii. Discuțiile aprinse sunt frecvente și de la lucruri banale, așa încât fii prudent. Condu situațiile comune cu cei dragi într-un sens pozitiv. Vei avea succes!

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

În plan domestic se pare că ai multe de rezolvat, dar chef nu prea. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și oricând pot apărea discuții aprinse de la lucruri banale. Organizează-ți timpul și activitățile, astfel încât să te ocupi și de casă și de nevoile familiei. Sunt șanse să desfasori mulțumitor curatenii, reparații sau să faci demersuri necesare achiziționării unor bunuri patrimoniale.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi în care ai de-a face cu multă lume, în special persoane din anturajul apropiat, rude, colegi, prieteni. Mulți vin să-ți ofere sfaturi și soluții la problemele cu care te confrunți în această perioada, însă sunt și unii care au nevoie de încurajările tale. Fii prudent și alege-ți cuvintele cu grijă, deoarece există riscul să spui mai mult decât trebuie. Spre seară, relaxează-te la o discuție amuzantă cu cineva drag.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Sunt momente favorabile pentru a-ți crește veniturile din muncă depusă la serviciu sau poți află veșți bune în acest sens. Bine ar fi să eviți hazardarea în cheltuieli sau investiții majore până când nu dispui de sumele necesare. Pe de altă parte, gândește-te să oferi celor dragi cadouri sau să-i ajuți într-un mod folositor. Astfel te vei bucură de bucuria lor, iar la momentul potrivit ți se vor întoarce darurile.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

O zi excelență, pentru că beneficiezi de multă energie astrală, pe care o poți folosi înspre binele tău suprem. Renunta la relații și situații nemulțumitoare, propune-ți un alt stil de viață sau de vestimentație și orientează-te spre oameni de bună calitate. Îngrijește-te, plimbă-te prin locurile preferate și implică-te numai în activități care te privesc direct. Unii vor dori să-ți fie în preajma pentru a se bucură de strălucirea ta.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Activitățile discrete au succes astăzi. Organismul va da semne de oboseală. Astfel că bine ar fi să-l asculți și să te odihneșți ceva mai mult. Provocările dinspre segmentul profesional sunt majore, dar acum ai șanse să descoperi persoanele care-ți pun bețe în roate și hibele situațiilor comune cu acestea. Deocamdată adună informații, reevaluează-ți poziția în cadrul locului de muncă și decide în consecință.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Prietenii sunt o sursă bună de inspirație, astfel că fii atent la discuțiile cu ei. Unele persoane din anturajul socio-profesional îți vor spune lucruri mai puțîn plăcute la prima vedere, însă dacă ai să te gândeșți bine, pe undeva au dreptate. Ascultă și pe unii și pe alii, iar spre seară retrage-te într-un loc liniștit și meditează asupra celor aflate și petrecute astăzi. Revelațiile te vor uimi mult și bine.

 

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Ești solicitat, atât în plan profesional, cât și acasă de către membrii familiei și rude. Pentru că stările tale de spirit sunt fluctuante și eșți vulnerabil la provocările exterioare, fii prudent și alge-ți cuvintele și gesturile cu grijă. Spune nu sau susține-ți punctele de vedere, când simți că este cazul. Ceilalți vor să te ajute, dar trebuie să ai încredere în ei, dar și în ține. Fără voia ta, alții nu te pot obligă la nimic.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Au succes demersurile privitoare la călătorii îndepărtate sau cele pentru studii. Ar fi bine să-ți alcatuiesti un program de activități pentru următoarele patru săptămâni, în care să incluzi vizionarea unor piese de teatru, vizitarea unor expoziții de artă sau participarea la seminarii scurte în domeniile tale de interes personal și profesional. Dialogurile cu persoane erudite îți aduc informații prețioase.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor și relaționării cu instituțiile financiare. Subiectele legate de bani, bunuri și investiții sunt importante și ai șanse să afli soluții și sfaturi deosebite. Posibil să revină în atenția ta o chestiune materială veche, legată de o moștenire sau un partaj. Ar fi bine să-ți planifci bugetul pentru următoarele patru săptămâni de comun acord cu membrii familiei, conform astrocafe.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.