CITIRE

Horoscopul zilei – 23 iulie 2018 – vezi ce ți-au p...

Horoscopul zilei – 23 iulie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Configurația astrală a zilei de azi poate să inducă tendința de deveni capricioși și lipsiți de tact în relațiile cu cei din jur, precum și de a face risipă de bani sau de a mânca prea mult.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Multă lume va dori astăzi să stea de vorba cu tine, mai ales persoanele din segmentul profesional. Dozează-ți reacțiile și vorbele, întrucât sunt șanse să vorbești prea mult și fără rost. Activitățile comune cu persoana iubită sau cu copiii au succes, dacă demonstrezi răbdare, toleranță și înțelegere. După-amiază, relaxează-te în confortul casei și în compania celor dragi.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

În prima parte a zilei ești preocupat de aspectele financiare comune cu ceilalți. Sunt momente bune de a-ți achita facturile sau alte tipuri de datorii, fără teamă că rămâi cu bani puțini. Ai suficiente resurse materiale și, în plus, sprijinul moral al celor dragi, astfel încât să te descurci onorabil cu toate. Spre seară ți-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru, un film sau o discuție elevată cu cineva drag.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi care poate aduce multe surprize în relațiile parteneriale. Scânteia pornește de la tine, așa încât ar fi mai bine să te controlezi. Ceilalți nu te pot urma întocmai în acțiunile voastre comune și asta te necăjește destul de mult. Ai răbdare, fii tolerant, pentru că există riscul să strici relații și situații bune. Explică-le celorlalți cum doreșți să se desfășoare lucrurile și vei vedea că te vor înțelege și urma îndeaproape.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Începi săptămâna în forță, propunându-ți să rezolvi multe treburi, atât la serviciu, cât și acasă. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe sarcinile profesionale, întrucât în umbră mocnesc conflicte. Evită suprasolicitările, dar și supraestimările personale! Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și este posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale, în special pe segmentele ficatului și sistemului respirator.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Te poți ocupa cu succes de persoana iubită sau de copii. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de acțiuni comune, recreative sau pentru a rezolva chestiuni personale care trenează de multă vreme. Cei dragi se pot opune propunerilor tale, însă ai răbdare și ascultă-i. Vei descoperi lucruri interesante și folositoare. Relaxează-te, înveselește-te și amuză-i și pe alții cu glume bune.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi bună de petrecut acasă, în mijlocul membrilor familiei. Adună-i la o masă festivă, plănuiește vizite la rude, în locurile natale și ia legătura cu cei dragi pe care, fie nu i-ai mai văzut demult, fie nu mai știi nimic despre ei. Nostalgia vremurilor trecute are un rol important și o poți fructifica rafinându-ți concepțiile, ideile și atitudinea față de segmentul familial și implicațiile lui.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Săptămâna debutează cu multe discuții și întâlniri cu tot felul de persoane. Unii fac parte din anturajul apropiat, alții sunt din segmentul profesional în care activezi. Amalgamul de informații și peripeții care apare astăzi pe neașteptate în preajma ta te poate obosi pe de o parte, dar și bulversa, pe de alta. Liniștește-ți gândurile, evită provocările și nu te hazarda în discuții ample sau promisiuni fără acoperire.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

O zi interesantă la capitolul financiar. Ai șanse să primeșți bani de la locul de muncă, respectiv salariul sau o primă. Chiar dacă observi că alții câștigă mai mult decât tine nu te hazarda în discuții pe această temă. Sunt aspecte ale muncii lor pe care tu nu le știi sau le știi parțial. Ocupă-te strict de treburile tale, cheltuiește doar pe cele necesare și ai încredere că beneficiezi de suficiente resurse materiale.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Sunt momente favorabile pentru a declanșa schimbări importante în viața ta. Începe cu propria-ți persoană și termină cu domeniul profesional. Îți poți rearanja înfățișarea, îmbunătăți sănătatea și stilul de viață sau te poți orienta spre relații de bună calitate. Totul este să nu ai pretenții de la ceilalți să facă acum ceea ce faci tu. Implică-te numai în treburi ușoare și concentrează-te pe interesele tale.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua îți aduce dorința de interiorizare și cufundare în gânduri. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, astfel că ar fi bine să păstrezi o anumită distanță și să relaționezi strict în limitele necesare. Odihnește-te, gândește-te la planuri noi, atât în profesie, cât și plan personal, fără a te gândi și la modalitățile de obținere a ceea ce doreșți. După-amiază te vei simți mai bine, iar compnaia celor dragi te va înveseli mult.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

De la și prin prieteni pot apărea surprize interesante. De fapt este vorba despre atitudinea pe care o ai tu față de aceste persoane și cât de apropiat te simți față de ei. Detașează-te, nu pleca urechea la tot ce auzi și fii ferm în scopurile tale. Puterea ta interioară este uriașă, astfel că nu ai nevoie de sprijinul altora deocamdată. Partenerul de viață sau unul dintre colaboratori te pot învăța de bine, așa încât ai face bine să-i asculți.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

La serviciu se conturează discuții și întrevederi cu șefii. Se vor putea pune la punct strategii noi de lucru, remedia punctele slabe ale activității profesionale și chiar poți obține o promovare. Însă fii prudent și analizează bine lucrurile. Există riscul să te încarci cu responsabilități care sunt dificil de dus la bun sfârșit. Important este că beneficiezi de susținerea șefilor și chiar a unora dintre colegi, conform astrocafe.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.