CITIRE

Horoscopul zilei – 27 iunie 2018 – vezi ce ți-au p...

Horoscopul zilei – 27 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Opoziția Soarelui cu Saturn este momentul în care se iau decizii dificile și se fac eforturi pentru aplanarea conflictelor. Iată ce se poate întâmpla cu fiecare semn zodiacal!

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Visarea cu ochii deschiși și privitul în gol sunt varianta extremă și deloc potrivită zilei de astăzi. Cu alte cuvinte, cu cât îți foloseșți mai mult imaginația, cu atât mai mult ți se vor largi orizonturile. Totuși, fără pic de acțiune, nici măcar un singur plan, oricât de măreț ar fi, nu își are rostul în această existența.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Se pare că multe gânduri ascunse, dintre cele pe care le ai, răzbesc și se manifestă într-un fel sau altul. De aici și sfatul de a nu lăsa trecutul să îți pecetluiască viitorul. Astăzi, tot ceea ce ai de făcut pentru a răzbi fără probleme, este să te lași inspirat de Universul în care te afli, prin intermediul intuiției.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Tentațiile sunt mari, în această zi. În special cele legate de persoanele de care eșți atras. Intensitatea emoțională este crescută, în cazul tău, de aici și sfatul de a-ți păstra nealterată obiectivitatea atunci când alegi. Odată ce ai ales, cu mintea, te poți lasă prins în mrejele inimii. Puține sunt obstacolele care vor putea stă în calea ta.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

O zi în care nu poți gândi la nivel minimal. Te implici, chiar dacă nu îți este cerută părerea, în tot felul de situațîi care, pentru a fi rezolvate cu succes, impun o privire de ansamblu. De această dată, tot ceea ce area a fi lipsit de importantă, depinde de ține pentru a-și câștigă locul bine meritat. Rezervă-ți câteva ore din această zi pentru a discuta cu persoană iubita problemele importante.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Indiferent care este motivul pentru care astăzi dai dovadă de optimism și te manifești pe un fond de voie bună, fericirea pe care o radiezi este molipsitoare pentru cei cu care interacționezi. Explorează-ți sufletul, ascultă-ți inima și bucură-te de viață. Fii creativ și nu lasă ceea ce este malefic să-ți umbrească viziunile.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Se poate că aranjamentele pe care le-ai făcut să nu aibă rezultatele așteptate de tine, iar o terță persoană implicată să schimbe radical situația, în favorea ta. Este o zi în care ar fi bine să vorbești cât mai puțin, dar să observi cât mai multe și să faci tot posibilul pentru a găsi echilibrul între ceea ce presupune, pentru tine, familia și ceea ce ți se impune la locul de muncă.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Ai parte de o zi în care cu ușurință îi poți convinge pe ceilalți de veridicitatea cuvintelor tale, câștigându-le încrederea. Ca atare, fă-ți o listă cu ceea ce este necesar pentru a-ți vedea visul cu ochii și purcede la a-l duce spre îndeplinire. Cu toate acestea, evită a promite marea cu sarea, în condițiile în care nu ești sigur.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Înainte de a-ți pune în aplicare planurile atât de bine gândite, încearcă să mai faci măcar o singură evaluare a detaliilor acestora. S-ar putea să descoperi anumite lipsuri, goluri care trebuie umplute înainte de a acționa. Unde mai pui și faptul că a alege cu înțelepciune îți asigura doar jumătate din victorie… restul depinde de modul în care acționezi pentru a duce totul la bun sfârșit.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Dorința de a avea liniște (dar și libertate), nu doar în cămin, ci și la locul de muncă, nu îți da pace deloc. Cu toate acestea, nu exagera fiind cu mult mai optimist decât îți poate permite statutul social. Bineînțeles, nu ezita să-ți arăți adevăratele sentimente, dar nu te aștepta că cei din jur să îți și înțeleagă pornirile. Sinceritatea îți este cea mai bună prietenă.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Cu cât te ascunzi mai mult, cu atât mai mult vei arăta lumii ceea ce gândeșți, de fapt, este o zi a paradoxurilor, o zi în care îți este recomandat să fii liber de prejudecăți și de idei preconcepute. Întreabă-te dacă nu cumva vrei mai mult decât ai nevoie… Nu este o zi favorabilă luării unor decizii cu efect pe termen lung.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Evident, alături de prieteni te simți cel mai bine, astăzi. Munca nu te atrage, sub nicio formă. Nu este o problemă, cu toții avem astfel de perioade. În schimb, este indicat – dacă este posibil, să te joci asemenea unui copil și să munceșți asemenea unui om matur, în același timp. Profită de magia personală și de farmecul tău inegalabil pentru a-ți face viața frumoasă.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Concentrează-te asupra segmemntului de viață rezervat carierei. Amintește-ți că viața se află aici și acum, onorând Creația în toată splendoarea sa. Rezervă-ți câteva ore pentru a-ți da seama unde vrei să te afli în viitor și pregătește-te apoi pentru a acționa în acest sens. Cu toate acestea, nu este o zi în care să îți grăbești succesul, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.