27 octombrie 2020, 5:26

Horoscopul zilei – 29 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Aspectul marcant al zilei de azi este conjuncția Lunii cu planeta Pluton, ambele situate în zodia Capricornului. Acest context astral se poate dovedi destul de incomod din punct de vedere emoțional dar, pe de altă parte, reprezintă un foarte bun moment pentru autoanaliză și planuri de viață.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Încă resimți efectele Lunii Pline. Poți să continui să ai vise și intuiții puternice, să răsucești pe toate părțile amintirile pe care le ai din copilărie. Este o zi care determină o nouă cale de evoluție profesională, un nou statut social. Poți fi luat în vizorul șefilor pentru o avansare în ierarhie. De asemenea, poți începe noi activități în viața de familie, care se pot finaliza fie cu o schimbare de domiciliu, fie cu începerea unei activități de câștig de acasă.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi în care te poți gândi să începi o serie de călătorii de afaceri. Zona de interes este cea a obiectelor de artă sau a obiectelor de cult, unde ai putea începe activități de comerț. O susținere morală în această direcție poți primi de la unul dintre bărbații din familie. Mai este posibil să te simți brusc atras de călătorii sau studii diverse și să pornești în căutarea unor cursuri sau a unor locuri în care ai putea să îți potoleșți setea de cunoaștere.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Tu poți fi în continuare supus unor trăiri interioare profunde, să ai o nouă viziune asupra vieții și a morții, precum și noi căutări în zona ocultă. Viziunile și visele îți pot fi accentuate și pot avea efect de tămăduire la nivel profund. Pe de altă parte poți cunoaște o evoluție pozitivă în zona finanțelor. Muncă ta poate fi răsplătită la adevărată să valoare și, cu ajutorul moral din partea  unui  apropiat, poți învață să îți estimezi corect activitatea.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi în care încrederea în tine și în forțele proprii capătă noi dimensiuni.  Poți să începi să afli cine ești cu adevărat și în ce fel îți poți canaliza energiile. Ai o claritate a gândirii care te poate încuraja să începi noi acțiuni cu mari șanse de succes, mai ales dacă implică expunere socială. Dacă încă nu ești „luat cu acte” poți avea parte de o cerere bruscă în căsătorie, la care nu mai sperai. Dacă ești căsătorit îți poți reînnoi angajamentul față de celălalt.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Perioada de autoizolare și de solitudine care începe, chiar dacă doar mentală, îți oferă noi trăiri mistice profunde. Îți poate crește comunicarea cu îngerii păzitori sau poți avea revelația faptului că eșți ocrotit fie de entități superioare fie de oameni cu poziții înalte. Capacitatea de a pătrunde și de a vedea dincolo de ‘realitatea imediată” este din ce în ce mai mare, fapt care te ajută să intuieșți pașii pe care îi ai de urmat în viață, și îți poate spori atracția față de misticism și chiar față de religie.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi ai porniri ofensive. Faci curățenie în lista de „prieteni”.  Fie îi scoți de tot din telefon, fie îi regrupezi sub titulatura de „cunoștințe, amici, unii sau alții”. Ultima perioadă ți-a adus confirmări legate de profunzimea relațiilor pe care le ai cu anumite persoane. Această acțiune are un efect bun pentru încrederea în forțele proprii. Experiența pe care ai acumulat-o în ultima perioadă îți poate oferi încrederea și curajul necesare de a creiona noi proiecte pe care să le pui în practică.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Nivelul pe care l-ai atins în carieră este unul care nu doar că îți priește, dar îți și aduce niște avantaje nesperate. Ești „luat” în vizor de persoane cu autoritate în domeniu, sau persoane care doresc să te susțină în cazul în care hotărășți să porneșți pe cont propriu. Această stare de bine din zona statutului social îți oferă prilejul de a te concentra pe nevoile din familie și cămin. Vrei o schimbare în acest sector: fie te hotărășți să pleci de la mama de-acasă, fie, dacă esti deja pe cont propriu, îți doreșți o schimbare de domiciliu.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Un prieten este cel care te poate ajută să faci lumina în starea de confuzie pe care o ai vizavi de cultură spirituală după care ți-ai ghidat viața. Îți poate oferi o nouă perspectivă asupra credințelor pe care le împărtășești. Astfel ai posibilitatea să îți reevaluezi relațiile pe care le ai cu femeile, a felului în care ți-ai manifestat iubirea și a modului în care ai cooperat cu partenera de viață sau cu iubita.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Trăirile tale emoționale sunt de natură sexuală și îți pot răvăși întreagă existența. În cazul femeilor este posibil să facă o pasiune față de un șef, în cazul bărbaților este posibil să tânjeasca după acea femeie care le-a dat universul peste cap. În ambele situații un echilibru poate veni din zona carierei, implicarea cu trup și minte într-un proiect  fiind un colac de salvare, dar nu o soluție. Pe de altă parte poți primi un ajutor nesperat pentru deifinitivarea unei idei personale, a unui proiect care ți-ar spori veniturile și ți-ar oferi un statut social puternic și stabil.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Îți retraiesti emoțiile și îți reevaluezi sentimentele ce te leagă de persoană de lângă ține. Ideal este să o faci fără judecată și doar să observi modul în care te afectează fie atitudinile partenerului, fie vorbele pe care le spune fără să le gândească. Ai putea avea surpriza să observi că și el este într-o perioada de incertitudini legate de propria persoană și că atitudinea superioară este mai mult o masca de protecție. Ideea unei călătorii, a unei vacanțe într-o țară îndepărtată este cea care ar putea să va aducă un echilibru în relație.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

O zi în care discreția și retragerea din mediile agitate, sunt recomandate cu prisosință. Poți să devii conștient de faptul că orice acțiune a ta are efecte imediate sau pe termen lung în societate. Neînțelegerile cu subordonații ți-ar putea crea o stare de disconfort fizic și ai putea avea simptome ușoare de răceală. Este o zi bună pentru remedii naturiste care să îți întărească sistemul imunitar. Alimentația, sub formă de lichide, bogată în vitamine îți este indicată.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Stările tale de confuzie rămân legate de potențialul tău creator. Îți reevaluezi ideile și nivelul la care ai ajuns. Este posibil să îți doreșți să faci transformări pe termen lung în ceea ce privește parteneriatele în care ți-ai desfășurat activitatea până acum. Ai putea fi în situația de a scapă de un „balast” emoțional pentru a putea începe un nou drum. Chiar dacă este un drum diferit de cel pe care ai mers până acum, este unul care îți va aduce mult succes. Tot ce ai de făcut este să îți iei inima în dinți și să renunți la trecut, potrivit astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.