27 octombrie 2020, 6:08

Horoscopul zilei – 3 iulie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Ca efect al trigonului Lună-Jupiter, avem cu toții tendința de a deveni mai optimiști și de a acționa mai energic și cu mai mult elan.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi, Luna se află în zodia Peștilor, activând zona nevoii de iertare și acceptare. Ești foarte sensibil și ai tendința să te izolezi. Mentalul tău este foarte activ și ești înclinat spre a judeca sau de a da verdicte. Te consumi foarte mult în interior, iar situațiile în care ești implicat astăzi pot fi traversate cu bine doar renunțând la judecați și luând oamenii așa cum sunt.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

În cazul tău, Luna în Peșți activează sectorul prietenilor și anturajului. Resimți o tensiune interioară puternică, un factor important de frustrare fiind reprezentat de bani, fie că este vorba despre cei din muncă proprie sau de așteptările financiare de pe urma parteneriatelor în care ești implicat. Fii altruist, detașează-te de planul material și ai încredere că banii vor veni.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Luna în Pești te stimulează în zona carierei și a puterii. Ești implusiv în relațiile cu șefii sau autoritățile, ai tendința de a exagera și tinzi să îți impui punctul de vedere cam în orice situație. Lecția zilei de astăzi pare să fie, în cazul tău, măsură și asumarea responsabilității pentru propriile vorbe și fapte. Temperează-ți apetitul și numără-ți caloriile.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Pe tine, Luna în Pești te influențează în zona filosofiei de viață și a studiilor înalte. Resimți tensiunea astrală de astăzi pe axa muncii și a sănătății. A venit momentul să îți revizuiești progamul de lucru, rutina zilnică. Modul în care îți investești energia are efect direct asupra sănătății tale, așa că nu uita să te relaxezi și să îți încarci bateriile citind o carte bună.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

În ceea ce te privește, Luna în Pești activează zona transformării, a regenerării, și îți întărește intuiția, receptivitatea, capacitatea de a lua lucrurile așa cum sunt. Relația cu persoană iubita sau cu copiii este încordată datorită încăpățânării tale sau a luptei pentru dreptate. Îți susții cu fanatism idealurile și eșți prea puțîn dispus să lași de la ține.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Luna în Peșți de astăzi își trimite influențele în zona relațiilor și a parteneriatelor. Dominat de orgoliu, ai putea face multe fapte necugetate astăzi. Te ții tare pe poziție în raporturile cu autoritățile sau superiorii ierarhici. Acasă ai tendința de a lua lucrurile personal și poți recurge la agresivitate pentru a-ți apară teritoriul. Fii diplomat și cultivă pacea în relațiile tale.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Tu primeșți influența Lunii din Peșți în zona muncii și a sănătății. Mentalul tău este foarte activ, ai tendința de a-ți împărtăși filosofia de viață și îți doreșți că toată lumea să se supună codului tău moral. Cine îndrăznește să facă altfel decât spui tu ar putea fi aspru criticat sau judecat. Fii flexibil, adaptează-te din mers și îngrijește-ți corpul cu atenție.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Distracțiile, jocurile, activitățile creative sau artistice ar putea fi un debușeu eficace pentru frustrările materiale acumulate. Nu este o zi propice cumpărăturilor, căci ești mână largă și destul de greu de controlat. Demersurile legate de moșteniri sau castigiri provenite din asocieri ar putea cunoaște întârzieri sau nu se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Luna în Peșți se proiectează, în cazul tău, în zona familiei și sufletului și te predispune la emotivitate și sensibilitate. Accepți cu greu unele evenimente din viața ta, care implică familia sau apropiații, și ai putea avea tendința de a respinge dreptatea divină. Renunță la judecată, rămâi în zona compasiunii și a smereniei, fii receptiv și oferă umărul celor care au nevoie.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

În cazul tău, Luna în Peșți îți trimite influențele în zona gândirii și comunicării și te predispune la visare. Energia ta vitală este destul de redusă. La locul de muncă ai parte de multă acțiune, un volum mare de muncă și o atmosfera destul de încordată, fapt care te consumă. Dacă pleci la drum cu mașînă, îți recomand să fii atent și foarte prudent.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Axa afectivității, adică ce oferi versus ceea ce primeșți, îți este activată astăzi de aspectele tensionate în care este implicată Luna. Trăirile tale interioare pot fi destul de contradictorii și îți este dificil să te împărți între partenerul de viață și onorarea circumstanțelor cerute de cei din anturaj. Poți simți că banii nu aduc fericirea dar o întrețîn, dat fiind impulsul tău către cumpărături.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Astăzi îți este dat să echilibrezi planul familial cu cel social și profesional. Pe de o parte familia te solicită, îți solicită sprijinul, atenția și dedicarea. Pe de altă parte, mediul profesional este foarte dinamic, competitiv, și îți doreșți să câștigi teren în față șefilor. Soluția pare să fie centrarea pe propriile tale dorințe, indiferent de solicitările celor din jur, conform astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.